PALO ALTO NETWORKS AWARD VOOR BRAINCAP

Tijdens de Nextwave PartnerUp Summer Edition van Palo Alto Networks in Rotterdam heeft BrainCap Cyber Security de ‘Most Innovative Deal of the Year’ award ontvangen. BrainCap ontving de award voor een project waarbij de beveiliging van de eindklant verder ging dan gebruikelijk is en waar ook Palo Alto NETWORKS een significante bijdrage aan leverde.

‘We ontvingen de award voor een groot, industrieel project’, licht Frank Kemeling, manager van BrainCap Cyber Security, toe. ‘In het project hadden we te maken met diverse complexe omgevingen die 24/7 moesten draaien, verschillende beheerders en kennisniveaus en BRZO-installaties. Onze manier van samenwerken met de beheerders in een dergelijk groot en ingewikkeld project maakte het bijzonder.’

BrainCap betrok Palo Alto Networks bij het project voor de levering van hun TRAPS-endpointoplossingen en Next Generation Firewalls. De samenwerking tussen cybersecuritybedrijf BrainCap en Palo Alto Networks, wereldwijd leverancier van firewalls, cloud security, endpoint protection, threat detection en prevention en application frameworks, is ontstaan vanwege hun gemeenschappelijke expertise in industriële cybersecurity.

Ook Palo Alto Networks heeft in BrainCap een betrouwbare partner gevonden. ‘Wij reiken met genoegen deze award uit aan BrainCap. BrainCap heeft zich in dit ICS/SCADA-project bewezen als een ‘trusted advisor’ met veel specifieke kennis en kunde in een gecompliceerde omgeving. De onderlinge samenwerking was, en is, uitstekend te noemen, met tastbare resultaten voor de eindklant als gevolg. Palo Alto Networks is trots om een kritisch element te zijn in BrainCaps propositie en we kijken uit naar meer gezamenlijke business in het vervolg!’ aldus Michiel Buurman, Sales Director Benelux bij Palo Alto Networks, die BrainCap heeft voorgedragen voor de award.

Voor meer informatie over BrainCap kunt u contact opnemen met Marketing en Communicatie Manager Marty Bosman via marty.bosman@braincap.nl.

Who is Marty Bosman

You need update your bio: Edit your profile

BACK