Locatie

Randstad (standplaats Zaanstad)

Dienstverband

Fulltime (32 uur is bespreekbaar)

Contact en informatie

sage.maenen@braincap.nl

ACCOUNTMANAGER DETACHERING

Waarom zou je werken bij BrainCap?

Bij BrainCap werken er jonge talenten en ouwe rotten, developers, testers, applicatiebeheerder en systeemengineers. Wat ze allemaal gemeen hebben, het zijn echte vakspecialisten. We zijn geen grote, logge multinational maar een echte onderneming die commerciële kansen ziet en grijpt.

Die diversiteit maakt ons ontzettend leuk en onze teambijeenkomsten een bron van informatie, inspiratie én van gezelligheid. BrainCap biedt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je hierover weten? Lees dan verder.

De functie
Je levert een actieve bijdrage aan het opbouwen, verstevigen en uitbouwen van jouw eigen set (potentiële) klanten. Je weet onze dienstverlening zo te verstevigen dat klanten graag met ons samenwerken. Jouw focus ligt op het genereren van new business en het uitbreiden van de bestaande business op het gebied van detachering binnen de ICT. Als gesprekspartner communiceer je op tactisch en strategisch niveau, je signaleert opportunities en je vertaalt deze naar succesvolle deals. Je ontwikkelt en realiseert accountplannen en bent omzet- en resultaatverantwoordelijk.

Wat je bij ons concreet gaat doen
• New business genereren bij klanten door ze via telefonische acquisitie proactief te benaderen.
• Kansen signaleren bij bestaande opdrachtgevers en deze vertalen naar de diensten van BrainCap.
• Het onderhouden van de relatie met de bestaande opdrachtgevers.
• Verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van je eigen netwerk met professionals en met opdrachtgevers.
• Meedenken over in te zetten salestechnieken om de dienstverlening van BrainCap nog breder onder de aandacht brengen.

Functie eisen
Als persoon ben je energiek, enthousiast en commercieel. Je hebt een positieve uitstraling en beschikt over de nodige humor. Je houdt van aanpakken en gaat een uitdaging niet uit de weg. Sterker nog, als het lastig wordt, krijg jij alleen maar meer energie om de uitdaging tot een goed einde te brengen. Het is een must dat je een teamplayer bent, want we zijn een klein en hecht team dat voor elkaar, voor kandidaten en voor relaties klaarstaat. We werken nauw samen om doelen te bereiken.

Je ervaring
• HBO werk- en denkniveau.
• 3-5 jaar succesvolle verkoopervaring in de ICT-detachering.
• Sales- en klant gedreven.
• Het vermogen en de creativiteit om de problematiek bij de klant te herkennen en de vertaalslag te maken naar passende oplossingen.
• Zelfvertrouwen en goed kunnen luisteren.

Wat bieden wij jou
BrainCap biedt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een leaseauto, een laptop en smartphone, een interessante provisieregeling en we motiveren je om trainingen en cursussen te volgen die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een modern kantoor met leuke collega’s, gezellige bedrijfsuitjes en een informele werksfeer.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden
• Een baan van 40 uur per week, maar 32 of 36 uur per week is ook bespreekbaar. Net wat jij het prettigst vindt.
• Een bruto maandsalaris tussen € 3.000,- en € 4.500,-
• Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling.
• Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
• Een team van gedreven en gezellige collega’s die je geregeld ontmoet tijdens onze bijeenkomsten: interessante seminars, de jaarlijkse BrainCap-BBQ, de BrainCap-borrels, trainingen en meer!

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking en om te zien wat ons bijzonder maakt. Mail naar onze Recruiter Sagé Maenen via sage.maenen@braincap.nl. Wil je direct solliciteren, dat kan ook via Sagé.


24/7 IT-monitoring

ICT-professionals

Cyber SecurityBACK