KENNIS IN ICT IS ONS KAPITAAL


Locatie

Beverwijk

Dienstverband

Fulltime

Contact

werving@braincap.nl

ACCOUNTMANAGER (SECURE) MANAGED SERVICES

Lig jij er wakker van als je niet scoort?

Dan is deze vacature aan jou gericht! Want BrainCap Managed ICT Services is op zoek naar een fulltime Accountmanager (Secure) Managed Services.

Wat ga je doen
Je verkoopt secure managed services oplossingen gekoppeld aan actuele thema’s in de markt. Je kunt dit, omdat je onze diensten door en door kent. Je analyseert het probleem bij bestaande en nieuwe klanten en vertaalt dit naar passende IT- en securityoplossingen. Je bent ambassadeur van onze unieke diensten en onze manier van werken.

Je bent verantwoordelijk voor het behoud en de verdere uitbouw van de omzet van BrainCap Managed ICT Services. Je bent daarom specialist in het ontwikkelen en in stand houden van duurzame relaties. Omdat je een vakidioot bent en heilig gelooft in BrainCap, doe je er alles aan om ons preferred supplier te maken en onze dienstenportfolio bij de klant verder uit te bouwen. Je geeft advies en verzamelt en onderhoudt account intelligence om de sales-effectiviteit te verbeteren.

Je genereert je leads onder andere door samen te werken met suppliers en partners. Cold calling en lauwe acquisitie wissel je af met kennisgedreven events, aangevuld met andere middelen die een positief resultaat opleveren. Hierin is jouw eigen input en werkwijze belangrijk en wordt een creatieve inbreng zeer gewaardeerd.

Je doet dit niet alleen, want je werkt met een deskundig en gedreven team. Met hen werk je samen aan een commercieel succesvol en meetbaar proces. Je doet dit door:
• Het mee-definiëren van een accountstrategie en de accountplanning;
• Het tactisch adviseren van onze klanten;
• Het verwerven van commercieel aantrekkelijke opdrachten;
• Het schrijven van offertes;
• Het leveren van input voor de marktbewerking en het uitbreiden van de service portfolio van BrainCap Managed ICT Services door je kennis van de markt en potentiële klanten.

Hoe ziet je werkdag eruit bij BrainCap Managed ICT Services?
Je werkzaamheden verschillen per dag. De ene dag bespreek je met het team de strategie en lopende zaken van de week, de andere dag bestaat uit het bellen van leads om afspraken in te plannen bij nieuwe klanten. Maar je houdt je ook bezig met netwerken. Je doet dit door het bezoeken van events die wij samen met onze partners organiseren maar ook door het bezoeken van onze (potentiele) klanten. Aangezien wij een duurzame relatie met onze klanten ambiëren, is relatiebeheer ook een onderdeel van je takenpakket.

Wat je meeneemt naar BrainCap Managed ICT Services
• Je hebt hbo werk- en denkniveau;
• Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in dit vakgebied;
• Aantoonbare ervaring met B2B telefonische verkoop;
• Aantoonbare B2B salesresultaten en successen;
• Ervaring en gedegen kennis van netwerk, infra en cloudoplossingen en affiniteit met cyber security;
• Je hebt een netwerk met relevante contacten;
• Je bent commercieel en communicatief sterk met een praktische instelling en uiteraard een grote mate van zelfstandigheid;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit is BrainCap Managed ICT Services
De focus van onze diensten ligt op HET mkb. Onze managed diensten zijn ontwikkeld vanuit het uitgangspunt dat ze secure moeten zijn.

We werken met een bijzonder gemotiveerd team. Allemaal verschillend van achtergrond en allemaal heel goed in hun werk. We zijn geen logge multinational maar een echte onderneming die commerciële kansen ziet en grijpt. Die diversiteit maakt ons ontzettend leuk en onze teambijeenkomsten een bron van informatie én van gezelligheid.

BrainCap Managed ICT Services biedt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een mooie leaseauto, een laptop en smartphone, een interessante provisieregeling en we motiveren je om trainingen en cursussen te volgen die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een modern kantoor met leuke collega’s, gezellige bedrijfsuitjes en een informele werksfeer.

Contact
Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking en om te zien wat ons bijzonder maakt. Mail naar werving@braincap.nl. Wil je direct solliciteren, dat kan ook. Stuur je cv en motivatiebrief dan naar werving@braincap.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


24/7 IT-monitoring

ICT-professionals

Cyber Security


BACK