Een vak apart

Het automatiseren van bedrijfsprocessen

Of het nu gaat om uw mensen, processen of technologie, uiteindelijk draait alles om uw return on investment. Geld verdienen dus.

U bent in staat méér uit uw organisatie te halen wanneer u gebruik maakt van praktische en bewezen succesvolle business software-oplossingen. Maar het automatiseren van bedrijfsprocessen is een vak apart, dat merken onze klanten in de verschillende branches iedere dag opnieuw. Daarvoor is uiteraard het juiste technische inzicht nodig, maar ook gedegen kennis van de branche is cruciaal.

automatiseren van bedrijfsprocessen

Industrie

Bedrijfsproces

Exact partner


Samen met Exact biedt BrainSquare softwareoplossingen zoals Projectaansturing (productie), Solid Works/PDM-integratie, Machine- en instrumentenbeheer en een geïntegreerde oplossing voor Magazijnbeheer (WMS). Maar ook Kwaliteitsmanagement en integratie van de processen op de werkvloer zijn mogelijk. BrainSquare levert verschillende bedrijfssoftware-oplossingen van Exact Software. Deze oplossingen variëren van ERP, HRM, CRM, Kwaliteitsmanagement en Magazijnbeheer (WMS) tot Productaansturing.
Als enige Exact Gold Partner richt BrainSquare zich volledig op industriële bedrijven.

BrainSquare is gespecialiseerd in het adviseren over en implementeren van oplossingen bij producerende en service verlenende bedrijven in de metaal-, voedings- kunststof- en service-industrie en de machinebouw. We zijn daarmee een belangrijke implementatiepartner voor Exact. Meer informatie over de Exact Software-oplossingen en de mogelijkheden die BrainSquare u biedt, vindt u op www.brainsquare.nl of neem direct contact met BrainSquare op.


BACK