KENNIS IN ICT IS ONS KAPITAAL


Locatie

Amsterdam

Dienstverband

Fulltime (40 uur)

Ingangsdatum

7 oktober 2019

Einddatum

1 oktober 2019

Tarief (per uur)

Marktconform

Deadline aanbieden

Dinsdag 24 september

Contact en informatie

resources@braincap.nl

BUSINESS CONSULTANT PEOPLESOFT FSCM

ERP Staven is op zoek naar een Senior Business Consultant PeopleSoft FSCM

Opdrachtomschrijving
Voor het project ‘Toekomstvaste Elektronische Factuurafhandeling’ (TELFA) is ERP Staven op zoek naar een senior Business Consultant met aantoonbare ruime ervaring met Oracle PeopleSoft, Basware en IT-projecten m.b.t. betaalomgevingen.

Het project TELFA heeft fase 1, de implementatie van PeopleSoft voor de afhandeling van facturen voor de bedrijfsvoering, afgerond. Voor fase 2 (realisatie en implementatie van PeopleSoft voor de facturen voor de primaire uitvoeringstaken van UWV) en fase 3 (conversie en migratie van het archief) zoeken wij een Senior Business Consultant voor het inrichten en implementeren van deze wijzigingen in PeopleSoft FSCM met als doel het opleveren van een voor UWV uniform facturatieproces.

De senior Business Consultant is verantwoordelijk voor het inrichten van het systeem aan de hand van de functionele requirements. Daarnaast treedt hij/zij als coördinator op tussen verschillende interne en externe partijen. De senior Business Consultant opereert op het snijvlak van finance en IT.

Kennis en aantoonbare ruime ervaring met Oracle PeopleSoft ERP, Basware en IT-projecten m.b.t. betaalomgevingen is dan ook vereist. Daarnaast is ervaring met financiële en administratieve processen bij grote organisaties, zoals UWV, noodzakelijk.
Het resultaat van de opdracht is een werkend en geïmplementeerd facturatiesysteem (PeopleSoft) dat in beheer kan worden genomen door de bestaande beheerorganisatie.
De opdracht wordt in samenwerking met een multidisciplinair projectteam uitgevoerd.
Belangrijk uitgangspunt voor de opdracht is het reduceren van de complexiteit van systemen en processen en het vinden van oplossingen binnen de standaard mogelijkheden van PeopleSoft.

Opleiding/kennis
• Minimaal HBO werk- en denkniveau.
• Bekend met administratieve organisatie en bedrijfsfuncties.
• Kunnen toepassen van methoden en technieken voor het modelleren van de bedrijfsarchitectuur, bedrijfsprocessen, ICT-architectuur en ICT-processen.
• Kunnen toepassen van tools en technieken (geautomatiseerde of handmatige) die gebruikt kunnen worden om de structuur, de verbanden en het gebruik van informatie binnen de organisatie vast te leggen en te begrijpen (simulatietool).

Ervaring
• Minimaal 4 jaar ervaring als ERP businessconsultant bij voorkeur in verschillende projecten en/of omgeving.
• Ervaring met PeopleSoft FSCM.

Aanvullende functie-eisen: graag onderbouwen bij het aanbieden
• Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in projecten waar veel kennis nodig is voor het opleveren van Business- en Informatieanalyses, ontwikkelen van informatiesystemen en bedrijfsprocessen in een betaalomgeving in de afgelopen 5 jaar
• Minimaal 4 jaar ervaring als senior Business Consultant bij voorkeur in verschillende projecten en/of omgevingen in vergelijkbare organisaties als UWV in de afgelopen 5 jaar
• Aantoonbare ervaring met het uitwerken van complexe vraagstukken en het zorgen voor draagvlak bij conflicterende belangen
• Minimaal 5 jaar kennis op het gebied van automatisering
• Bekend zijn met Oracle PeopleSoft en Basware
• Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider
• Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met de Prince 2-methodiek in de afgelopen 5 jaar
• Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met ontwikkelingen rondom e-diensten en e-werken in de afgelopen 4 jaar
• Ervaring met SCRUM

REAGEER DIRECT! resources@braincap.nl


24/7 IT-monitoring

ICT-professionals

Cyber Security


BACK