Hosting & cloud Infrastructuur

Hoe maakt u het beheer van uw ICT-infrastructuur eenvoudiger? Hoe maakt u uw infrastructuur schaalbaar? Hoe maakt u de beschikbaarheid van uw ICT-organisatie zo groot mogelijk? Allemaal vragen die een antwoord vinden in ons thema Cloud Connectivity. Met een vaste prijs per maand biedt BrainCap een flexibele oplossing die u het voordeel geeft dat u nodig heeft als ondernemer. U staat niet voor verrassingen en weet waar u aan toe bent. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze security-kennis bieden we een secure IaaS-platform, indien gewenst geïntegreerd met Azure, waarin we de infrastructuur virtueel aanbieden. Door de secure invulling op maat heeft u een cloudoplossing die een essentiële bijdrage levert aan de continuïteit van uw business.

werken in de cloud

Flexibel en veilig werken in de cloud

Werken in de cloud is het nieuwe normaal. Zeker de afgelopen periode hebben veel bedrijven het werken in de cloud omarmt. Want werken in de cloud biedt enorm veel voordelen! Wat wij onder werken in de cloud verstaan, is flexibel en veilig werken. Flexibel, want werken in de cloud maakt thuis, op kantoor en onderweg werken mogelijk. En ook veiligheid speelt hierbij een steeds grotere rol. Een stabiele en betrouwbare werkomgeving, die 24/7 bereikbaar is, en waarbij u altijd veilig bij uw gegevens kunt.

Daarnaast verplaatsen ook steeds meer softwareapplicaties zich naar de cloud en de ontwikkelingen hierin gaan snel. Waar men vroeger de software kocht en op eigen servers plaatste, is het nu heel normaal om gebruik te maken van subscription software. Het voordeel hiervan is dat uw software altijd up to date is en u met de nieuwste versies (beveiligingen en functionaliteiten) werkt.

De voordelen:

  • overal en altijd kunnen werken
  • eenvoudig op- en afschalen
  • redundante infrastructuur
  • hoge beschikbaarheid
  • geen eenmalige afschrijving, maar maandbedrag
  • ontwikkel, test en acceptatie (OTA) omgeving
  • databeveiliging d.m.v. securityoplossingen op ieder gewenst niveau
Contact

Elk bedrijf een passende cloudoplossing, speciaal voor het MKB. Want omdat wij zelf in het MKB actief zijn, weten we als geen ander dat de cloudoplossing voor ieder bedrijf anders is.

Probleemloos werken op het internet. Geen zorgen, geen beperkingen. Onze missie is om online werken te vereenvoudigen, zodat u zich kunt richten op uw core business. Hoe we dat doen? Dat bepalen we samen.

Het VDC van BrainCap is een virtueel datacenter dat u de mogelijkheid biedt om uw ERP Exact software te hosten in een veilige en betrouwbare omgeving. Met het VDC van BrainCap kunt u profiteren van de voordelen van cloud computing, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenbesparing. U kunt zelf bepalen hoeveel capaciteit en functionaliteit u nodig heeft en u betaalt alleen voor wat u gebruikt. Het VDC van BrainCap wordt beheerd door gecertificeerde experts die zorgen voor een optimale beschikbaarheid en performance van uw Exact software.

Wilt u ook altijd en overal connected zijn? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van cloud connectivity? Neem dan contact met ons op.


Meer weten over onze Cloud Connectivity diensten?

Download dan onze factsheet over dit thema. Via onderstaand formulier kunt u het document downloaden.

BACK