Veilig werken in de cloud

Wat wij onder werken in de cloud verstaan, is veilig online werken. Het gebruiken van bijvoorbeeld e-mail in Office365, een social media update of het controleren van een banksaldo per telefoon. Secure cloud connectivity.

Steeds meer softwareapplicaties verplaatsen zich naar de cloud en de ontwikkelingen hierin gaan snel. Werken in de cloud wordt het nieuwe normaal, maar dat is het voor veel bedrijven nog niet. En dat is zonde, want werken in de cloud biedt enorm veel voordelen! Flexibiliteit, want werken in de cloud maakt thuis en onderweg werken mogelijk. En vooral veiligheid gaat een steeds grotere rol spelen. Een stabiele werkomgeving, die ook bij uitval van stroom gewoon bereikbaar is, en waarbij u altijd bij uw gegevens kunt. Veilig.

CONTACT
werken in de cloud

Elk bedrijf een passende cloudoplossing, speciaal voor het MKB. Want omdat wij zelf in het MKB actief zijn, weten we als geen ander dat de cloudoplossing voor ieder bedrijf anders is.

We kunnen dit naadloos aansluiten op de omstandigheden die voor uw bedrijf ideaal zijn. We bieden oplossingen voor ondernemers. BrainCap Managed ICT Services draagt zorg voor een snelle en betrouwbare implementatie van de nieuwe mobiele toepassingen.

Probleemloos werken op het internet. Geen zorgen, geen beperkingen. Onze missie is om online werken te vereenvoudigen, zodat u zich kunt richten op uw core business. Hoe we dat doen? Dat bepalen we samen.

We zijn ICT-specialist in de IJmond en de Zaanstreek. Wilt u ook altijd en overal connected zijn? Laat ons dan een vrijblijvend advies uitbrengen! Ook veilig in de cloud? Bel BrainCap Managed ICT Services op 088 – 275 48 00 of mail naar support@braincap.nl


BACK