Continuous Visibility & Control

U wilt  online veiligheid voor uw bedrijf. U wilt weten welke online beveiliging u nodig heeft en weten hoe de cybersecurity in uw bedrijf geregeld is. U wilt inzicht hebben in de online risico’s waaraan u bloot staat en controle hebben over de situatie. Niet alleen tussen 9 en 5, maar continu. Maar daar heeft u de kennis en de mensen niet voor. Wij wel.

BrainCap Cyber Security is een Managed Security Service Provider. We zijn gespecialiseerd in het beveiligen van industriële omgevingen. Bij het bepalen van uw behoefte aan cybersecurity, zijn er twee fases:
1. Inzicht, constatering en analyse;
2. Monitoren en beveiligen met maatwerk oplossingen.

Onze producten en diensten zijn daarom ingericht op basis van deze twee stappen. Eerst bekijken we wat er aan de hand is, pas daarna kunnen we u helpen met een oplossing. Bovendien zijn wij specialist in OT-security. En daar zijn er niet veel van.

ot security


BrainCap Cyber Security adviseert over preventie op het gebied van OT-security

industrie

Op deze website vindt u onze producten, diensten en oplossingen die u helpen met het professioneel inrichten van de digitale veiligheid van uw organisatie. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met Cybersecurity Consultant Alexa Hays via alexa.hays@braincap.nl


BACK