Bedrijven worden dagelijks gehackt

Hacken gebeurt met name om gevoelige data en bedrijfsgegevens of consumentengegevens te ontvreemden. Waarom? Omdat het kan. Het doel? Het aanrichten van schade.

Hackers zoeken op inventieve en niet te traceren wijze naar de gaten in uw netwerkbeveiliging. En net als bij een fysieke inbraak, maakt ook hier gelegenheid de dief.

BrainCap Cyber Security is managed security services provider. Dat wil zeggen dat we diensten leveren op het gebied van online veiligheid. We bewaken bedrijfsnetwerken, voeren securitypenetratietesten uit en wij zijn gespecialiseerd in de bescherming en monitoring van industriële ICS/SCADA-netwerken.


24/7 IT-monitoring

ICT-professionals

Cyber Security


Als enige in Nederland werken we vanuit ons eigen Security Operations Center van waaruit we netwerken kunnen monitoren en concreet kunnen helpen. Het ervaren team van BrainCap Cyber Security heeft alle expertise in huis om deze verborgen kwetsbaarheden in ICS- en SCADA-systemen bloot te leggen, de verbeterpunten te inventariseren en een gedegen advies uit te brengen voor een optimale beveiliging. Maar ook het MKB is bij ons aan het juiste adres, want ook daar hebben we bieden wat uw eigen IT-afdeling tekort schiet. Met onze support service bieden we direct hulp.

Bent u slachtoffer van een hack? Neem dan contact op met BrainCap Cyber Security via security@braincap.nl of bel naar 088 – 275 48 10


BACK