Enterprise Resource Planning

Software een optimaal bedrijfsproces

Enterprise Resource Planning software is ondersteunend aan alle processen binnen een bedrijf. Een goed ERP-softwarepakket automatiseert en optimaliseert uw bedrijfsprocessen. U kunt uw bedrijfsmiddelen controleren en de efficiëntie van uw activiteiten verbeteren met als resultaat een maximale benutting van capaciteit, kostenbeheersing en klantgericht handelen. Evologics levert de Evolution ERP-software van Infor, een organisatie die behoort tot de internationale top drie van ERP-software leveranciers.

Evolution zorgt voor een optimaal functionerend en geautomatiseerd bedrijfsproces. Het pakket bestaat uit een aantal standaard functionaliteiten die kunnen worden aangevuld met functies voor uw specifieke situatie. Evologics is de implementatiespecialist van Infor Evolution en heeft samen met klanten verschillende brancheoplossingen ontwikkeld. Neem voor meer informatie contact op via 088 – 275 48 48.

grafisch planbord voor productieplanning

Software

Optimale planning

Seminars


De planning and scheduling software van SIMATIC IT Preactor is uniek in de markt en de meest gebruikte productieplanning software. De productieplanning software biedt de gebruiker dan ook veel voordelen en is specifiek gemaakt om u en uw medewerkers met een planningstool te ondersteunen bij het maken en up-to-date houden van uw productieplanning. Naast het digitaal kunnen plannen biedt SIMATIC IT Preactor ook de mogelijkheid om efficiënter om te gaan met bepaalde processen in uw bedrijf. Bijvoorbeeld het vergroten van uw productiecapaciteit of het verkorten van uw levertijden.

Evologics informeert u graag over de mogelijkheden van Preactor en organiseert regelmatig seminars over optimale productieplanning. Meer weten over Evologics? Neem contact op via 088 275 48 48 of mail naar info@evologics.nl


BACK