ERP voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Enterprise Resource Planning software is ondersteunend aan alle processen binnen een bedrijf.

Een goed ERP-softwarepakket automatiseert en optimaliseert uw bedrijfsprocessen. U kunt uw bedrijfsmiddelen controleren en de efficiëntie van uw activiteiten verbeteren. Met als resultaat een maximale benutting van capaciteit, kostenbeheersing en klantgericht handelen. Evologics levert de Evolution ERP-software van Infor, een organisatie die behoort tot de internationale top drie van ERP-software leveranciers.

optimaliseren van bedrijfsprocessen

Optimaal bedrijfsproces

ERP-software

Wereldspeler


Evolution zorgt voor een optimaal functionerend en geautomatiseerd bedrijfsproces. Het pakket bestaat uit een aantal standaard functionaliteiten die kunnen worden aangevuld met functies voor uw specifieke situatie. De basis van Infor Evolution is ongekend breed.

Evologics is de implementatie- specialist van Infor Evolution en heeft in samenwerking met klanten verschillende brancheoplossingen ontwikkeld. Meer informatie over de mogelijkheden en functionaliteiten vindt u op de website van Evologics. Meer weten over Evologics? Neem dan contact op via 088 – 275 48 48 of mail naar info@evologics.nl


BACK