Get your brain on IT

Is ICT ook jouw passie?

‘Get your brain on IT’ is de slogan die BrainCap ICT Professionals gebruikt in onze zoektocht naar nieuw talent. Leuk bedacht? Absoluut. Maar het bijzondere aan de slogan is dat het in al zijn eenvoud precies weergeeft waar BrainCap voor staat.

Ons team bestaat uit mensen die met hun hoofd in IT zitten. Dat geldt niet alleen voor de professionals en salesmensen maar ook voor onze staf. En dat verbindt ons. We delen een passie voor ICT en dat dragen we graag uit. Get your Brain on IT!

BrainCap ICT Professionals verbindt top IT’ers met interessante opdrachtgevers. We vinden het fantastisch om nieuwe kandidaten te leren kennen en hen te begeleiden naar een succesvolle toekomst in ICT. Om ook jouw ‘brain on IT’ te krijgen en je focus op een carrière in ICT.

get your brain on it


get your brain on it

Pas jij bij BrainCap?

Passen wij bij jou?

Wil jij bij ons je loopbaan verder uitbouwen? We zijn namelijk geen ICT-fabriek, maar een echt team. Ook al ga je als professional van opdracht naar opdracht, je bent ook onderdeel van een club BrainCappers die regelmatig bij elkaar komt op borrels en competentie-uitjes.

Dat we anders zijn, laten we ook zien op beurzen. Voor ons geen standaard stand, maar een gezellige huiskamer waar je welkom bent. Je merkt het tijdens de borrels, waar de opkomst altijd hoog is en de sfeer ontspannen. Als dat je aanspreekt, zit je goed bij ons. Ook jouw brain op IT? Neem dan contact met ons op!

BACK