Direct support nodig?

Meld het via support@braincap.nl

Heeft u direct hulp nodig bij een ICT-probleem? Dan bieden wij direct support via onze helpdesk.

Ons team van vakkundige supportengineers lost uw technische problemen zo snel mogelijk op zodat u verder kunt met uw bedrijfsvoering. U kunt onze afdeling support bellen tijdens kantooruren op 088 – 275 48 00.

Indien nodig kijken we mee op uw pc om te zien waar het probleem aan ligt door uw computer op afstand over te nemen. Bent al klant bij ons, dan hebben we de hiervoor benodigde software al op uw pc geïnstalleerd. Bent u nog geen klant, dan heeft u de benodigde helpdesk tool nodig;

helpdesk

Komen we er op deze manier niet uit, dan kijken we met u mee om te zien waar het probleem aan ligt. Dat doen we door uw computer op afstand over te nemen met onze supportservice. Bent u al klant bij ons, dan hebben we de benodigde software om mee te kunnen (een agent) al op uw pc geïnstalleerd.

Bent u nog geen klant, dan heeft u nog wel de benodigde helpdesk tool nodig;direct support

Direct support en helpdesk

Veilig, snel en op afstand

Met deze supportservice kunnen onze supportengineers uw computer op afstand en op een snelle en veilige manier overnemen. De verbinding is door encryptie beveiligd en komt alleen tot stand wanneer u daarvoor op uw pc toestemming geeft. U kunt precies volgen wat er gebeurt en op elk gewenst moment de sessie verbreken. Heeft u hierna een nieuwe support aanvraag? Dan dient u opnieuw een aanvraag in via support@braincap.nl Ook direct support nodig? Neem dan contact op met BrainCap Managed ICT Services via support@braincap.nl of bel ons op 088 – 275 48 00.


BACK