WIL JE ONZE COLLEGA WORDEN?

BrainCap brengt kennis en ICT bij elkaar. Maar dat gaat niet vanzelf. We hebben een team van ervaren resourcers en accountmanagers, HR-mensen en marketeers maar we komen (gelukkig) handen tekort. Want we groeien! Heb je interesse om bij een dynamisch bedrijf te werken in ICT, neem dan een kijkje bij een van onderstaande vacature. Misschien is het wat voor jou. Of voor iemand die je kent.

Onze vacatures  in detachering, bij onze klanten, vind je ook op deze website. Wil je meer weten over een van onze eigen vacatures, neem dan altijd contact op met werving@braincap.nl

team braincap

VACATURES BIJ BRAINCAP

Vacature Accountmanager Managed Security Services

Lig jij er wakker van als je niet scoort? Dan is deze vacature aan jou gericht! Want BrainCap Managed Services is op zoek naar een fulltime Accountmanager New Business.

Wat ga je doen

Je verkoopt secure managed services oplossingen gekoppeld aan actuele thema’s die spelen in de markt. Je kunt dit omdat je onze diensten door en door kent. Je analyseert het probleem bij bestaande en nieuwe klanten en vertaalt dit naar passende oplossingen. Je bent ambassadeur van onze unieke diensten en onze manier van werken.

vacature account manager new business

Je bent verantwoordelijk voor het behoud en de verdere uitbouw van de omzet van BrainCap Managed Services en daarom specialist in het ontwikkelen en in stand houden van duurzame relaties. Omdat je een vakidioot bent en heilig gelooft in BrainCap doe je er alles aan om ons preferred supplier te maken en onze dienstenportfolio bij de klant verder uit te bouwen. Je geeft advies en verzamelt en onderhoudt account intelligence om de sales-effectiviteit te verbeteren.

Je genereert je leads onder andere door samen te werken met suppliers en partners. Cold calling en lauwe acquisitie wissel je af met kennisgedreven events aangevuld met andere middelen die een positief resultaat opleveren. Hierin is jouw eigen input en werkwijze belangrijk en wordt een creatieve inbreng zeer gewaardeerd.

Je doet dit niet alleen want je werkt met een deskundig en gedreven team dat is opgebouwd uit sales, marketingcommunicatie en technische specialisten. Met hen werk je samen aan een commercieel succesvol en meetbaar proces waarin je de pijlen richt op de industrie en healthcare branche. Je doet dit door:

 • Het mee definiëren van een accountstrategie en de accountplanning;
 • Het tactisch adviseren van onze klanten;
 • Het verwerven van commercieel aantrekkelijke opdrachten;
 • Het creatief en financieel verantwoord ontwikkelen van business cases;
 • Het realiseren van de afgesproken inzet van medewerkers;
 • Schrijven van offertes;
 • Het leveren van input voor de marktbewerking en de serviceportfolio van BrainCap Managed Services door kennis van de markt en potentiële klanten.

Hoe ziet je werkdag eruit bij BrainCap Managed Services

Je beheert je eigen onderneming. De werkzaamheden verschillen per dag. De ene dag bespreek je met het team de strategie en lopende zaken van de week; de andere dag bestaat uit het bellen van leads om afspraken in te plannen bij nieuwe klanten maar je houdt je ook bezig met netwerken. Je doet dit door het bezoeken van events die wij samen met onze partners organiseren maar ook door het bezoeken van onze (potentiele) klanten. Aangezien wij een duurzame relatie met onze klanten ambiëren, is relatiebeheer ook een onderdeel van je takenpakket.

Wat je meeneemt naar BrainCap Managed Services

 • Je hebt hbo of academisch werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in dit vakgebied;
 • Je hebt ervaring op het gebied van netwerk en infra;
 • Aantoonbare B2B sales resultaten;
 • Basiskennis op het gebied van cyber security;
 • Je hebt een netwerk met relevante contacten in de industrie en/of healthcare sector;
 • Je bent commercieel en communicatief sterk met een praktische instelling en uiteraard een grote mate van zelfstandigheid;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Dit is BrainCap

Bij BrainCap werk je vanuit een bijzonder gemotiveerd team. Allemaal verschillend van achtergrond en allemaal heel goed in hun werk. We zijn geen grote, logge multinational maar een echte onderneming die commerciële kansen ziet en grijpt. Die diversiteit maakt ons ontzettend leuk en onze teambijeenkomsten een bron van informatie én van gezelligheid.
BrainCap biedt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een mooie leaseauto, een laptop en smartphone, een interessante provisieregeling en we motiveren je om trainingen en cursussen te volgen die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een modern kantoor met leuke collega’s, gezellige bedrijfsuitjes en een informele werksfeer.

Contact
Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking en om te zien wat ons bijzonder maakt. Mail of bel met Corporate Recruiter Jordi Snijders via jordi.snijders@braincap.nl of 06 – 40 80 93 00.
Wil je direct solliciteren, dat kan ook. Stuur je cv en motivatiebrief dan naar jordi.snijders@braincap.nl.

Wij geven je altijd binnen 1 werkdag een reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Netwerk/systeembeheerder Managed Services met cybersecurity affiniteit v/m

Wil jij werken bij een bedrijf waar je zelfstandig kunt werken? Waar het belangrijk is dat je sociaal bent omdat je je in moet kunnen leven in situaties en problemen? Waar we juist jou nodig hebben omdat je flexibel bent en in oplossingen denkt? Kom dan eens kennismaken bij BrainCap Managed ICT Services. Want we hebben een vacature voor een Netwerk/systeembeheerder.

vacature system engineer

Over ons

BrainCap Managed ICT Services (BrainCap) is een managed serviceprovider met een breed klantennetwerk in Noord-Holland. We zijn onderdeel van BrainCap Software & Services en vanuit Beverwijk werken we nauw samen met zusterbedrijven BrainCap Cyber Security en BrainCap ICT Professionals.

Ondernemers die behoefte hebben aan ondersteuning in ICT trekken bij ons aan de bel. Of dat nu gaat om werken in de cloud, mobiele telefonie, systeembeheer of hulp van onze helpdesk. We doen alles wat met ICT te maken heeft! Ons team is daarom heel divers en bestaat uit ouwe rotten in het vak en uit jong talent. En van allebei kunnen we meer gebruiken.

Het werk
Het grootste deel van ons werk doen we remote. Je krijgt te maken met klanten met een acuut probleem en dus zijn klantvriendelijkheid en het snel vinden van een oplossing een must. Maar bij een lastig probleem kan het voorkomen dat je naar de klant toe moet om het op te lossen. Het is daarom belangrijk dat je sociaal, flexibel, geduldig en zelfstandig. Naast ICT-kennis en kunde zijn sterke communicatieve vaardigheden onmisbaar bij dit werk!

Naast het geven van ondersteuning voeren we ook diverse (cybersecurity) projecten uit, waarbij je in een team of alleen verantwoordelijk bent voor jouw deel van het project. Deze werkzaamheden zijn technisch meer uitdagend en up-to-date kennis is onmisbaar. Het maakt bovendien het werken bij BrainCap erg afwisselend.

Tot slot adviseren we onze klanten over hoe ze hun ICT-middelen zo goed mogelijk in kunnen zetten. We denken mee met de klant over flexibiliteit, veiligheid en kwaliteit van de oplossingen die ze nodig hebben en die wij bieden. Zodat het risico op verstoringen of gegevensverlies wordt geminimaliseerd.

Omdat technologie in deze branche zich snel ontwikkeld, en omdat de concurrentie moordend is, verwachten we van je dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in ICT. En dat lijkt ons niet meer dan logisch wanneer je passie hebt voor je vak en een echte IT-er bent. Zo zijn we hier allemaal!

Kortom, ben jij een enthousiaste, vrolijke en servicegerichte ICT-er? Solliciteer dan nu!

Jouw profiel

Je hebt:
• Minimaal een afgeronde ICT MBO4 studie
• Werkervaring als System Engineer of Systeembeheerder.
• Ervaring met het ontwerpen, implementeren en beheren van Windows infrastructuren
• Kennis van Server Based Computing (Terminal Server) en ITIL
• Netwerk en infrastructurele kennis (routers, VPN’s, V-LAN etc.)
• Ervaring met Cloud, VOIP, security en Managed Services is een pre
• Een pre als je Microsoft gecertificeerd bent of bereid bent dit te behalen, deels in je eigen tijd
• Oog voor verbeteringen zoals technisch als organisatorisch binnen de afdeling
• Geen 9-tot-5 mentaliteit (maar’ s nachts slapen we gewoon)
Omdat BrainCap Managed Services zeer nauw samenwerkt met BrainCap Cyber Security zoeken we iemand met in ieder geval affiniteit voor cybersecurity en het liefst met enige ervaring op dit vakgebied. En bijleren kan altijd!

Verder ben je:
• Leergierig en communicatief sterk, zowel aan de telefoon als bij de klant
• Woonachtig in de regio Beverwijk/Haarlem/Zaanstad

Wat bieden wij je?
• Een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,-, afhankelijk van je kennis en ervaring
• Een leaseauto is bespreekbaar
• Een laptop (of vergoeding voor een laptop) van de zaak
• Vergoeding voor je mobiele telefoon
• Pensioenregeling
• Kans op doorstromen binnen onze organisatie
• Een team van topcollega’s die je geregeld ontmoet tijdens onze bijeenkomsten en borrels!

Spreekt dit je aan? Solliciteer dan op de vacature. We horen we graag waarom jij de System Engineer ‘for the job’ bent. Wil je reageren of heb je inhoudelijke vragen, stuur dan een e-mail naar werving@braincap.nl

Accountmanager Detachering fulltime v/m

Waarom BrainCap ICT Professionals?

Als Senior Accountmanager New Business ben je binnen BrainCap verantwoordelijk voor het behoud en de verdere uitbouw van de omzet van BrainCap. Je bent specialist in het ontwikkelen en in stand houden van lange termijn relaties. Bij BrainCap hou je je daarom bezig met actief beheer van duurzame relaties met onze opdrachtgevers waarin je account intelligence vergaart en onderhoudt om de sales-effectiviteit te verbeteren.

Verder hou je je bezig met de gewenste positionering en het imago van BrainCap en je doet er alles aan om BrainCap een preferred supplier te maken.

vacature accountmanager

Je doet dit niet alleen want je werkt met een deskundig en gedreven team dat is opgebouwd uit accountmanagers, resourcemanagers, een human resources manager, een marketingcommunicatiemanager en een corporate recruiter. Met hen werk je samen aan een commercieel succesvol en meetbaar proces. Je doet dit door:

 • Het mee definiëren van een accountstrategie en de accountplanning;
 • Het tactisch adviseren van onze klanten;
 • Het verwerven van commercieel aantrekkelijke opdrachten;
 • Het creatief en financieel verantwoord ontwikkelen van business cases;
 • Het realiseren van de afgesproken inzet van medewerkers;
 • Het leveren van input voor de marktbewerking en de serviceportfolio van BrainCap door kennis van de markt en potentiële klanten.

BrainCap gelooft in het hebben van lef en anders zijn. Ook enthousiasme, ondernemerschap en ambitie zijn keywords die voor BrainCap belangrijk zijn. Door middel van onze unieke aanpak zijn we in staat snel oplossingen te bedenken en te bieden.

Ben jij die ambitieuze en ervaren Accountmanager New Business die benieuwd is naar wat ons dan uniek maakt en die waarde kan leveren aan BrainCap? Dan is het tijd om kennis met ons te maken!

Dit ben jij

 • Je hebt hbo of academisch werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in dit vakgebied;
 • Je hebt brede kennis van de IT-branche en IT-detachering;
 • Je hebt een netwerk met relevante contacten in de wereld van detachering;
 • Je bent commercieel en communicatief sterk met een praktische instelling en uiteraard een grote mate van zelfstandigheid;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • In bezit van rijbewijs B.

 Dit bieden wij

Bij BrainCap werken er jonge talenten en ouwe rotten. Mensen uit de Bijlmer en mensen uit Amsterdam Zuid. Theatrale Italianen, sportieve fietsers en bedachtzame academici. Allemaal verschillend van achtergrond en allemaal heel goed in hun werk. We zijn geen grote, logge multinational maar een echte onderneming die commerciële kansen ziet en grijpt. Die diversiteit maakt ons ontzettend leuk en onze teambijeenkomsten een bron van informatie én van gezelligheid.

BrainCap biedt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een mooie leaseauto, een laptop, een smartphone en ook de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen. Je komt te werken in een modern kantoor met leuke collega’s, gezellige bedrijfsuitjes en een informele werksfeer.

Contact

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking en om te zien wat ons bijzonder maakt. Mail of bel met Corporate Recruiter Jordi Snijders via jordi.snijders@braincap.nl of 06 – 23 74 37 21. Wil je direct solliciteren, dat kan ook. Stuur je cv en motivatiebrief dan naar jordi.snijders@braincap.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.BACK