BrainCap ICT Professionals is de detacheringstak die onderdeel is van BrainCap Software & Services. Een groep innovatieve ICT-bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en voor klanten altijd de best mogelijke oplossing creëert. Op dit moment krijg jij de kans om onderdeel uit te maken van deze bijzondere en gedreven club, want wij zoeken salesuitbreiding in de rol van een:

Accountmanager New Business

Als Accountmanager binnen BrainCap ICT Professionals geniet je van de voordelen van het werken in een sterk team. Dit team is opgebouwd uit collega accountmanagers, resourcemanagers, HRM en marketing & communicatie. De perfecte mix van talenten om succesvol te kunnen zijn in ICT-detachering. Alle randvoorwaarden en ondersteuning om succesvol te kunnen zijn, zijn aanwezig. Maar vanzelf gaat het niet. Durf jij de uitdaging aan?

Functie eisen:
Om goed in het team van BrainCap te passen, heb je HBO werk/denk niveau en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Je passie voor klanten vertaalt zich in precies begrijpen wat de klant wil en binnen de deadlines acteren. Je bent collegiaal, communiceert helder en werkt zelfstandig. Je houdt in een dynamische omgeving het hoofd koel en weet goed te balanceren tussen korte en lange termijn. Je neemt een sterk eigen netwerk mee en je hebt genoeg lef om soms net even anders te zijn.

BrainCap biedt je prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een leaseauto, laptop en smartphone. Vanzelfsprekend leuke collega’s en bedrijfsuitjes, een informele werksfeer met korte lijnen en een ondernemerscultuur.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Meer weten over de baan? Neem snel contact met ons op voor een kennismaking om te zien wat ons bijzonder maakt. Mail naar werving@braincap.nl

BACK