Vacatures bij BrainCap

BrainCap brengt kennis en ICT bij elkaar. Maar dat gaat niet vanzelf. We hebben een team van ervaren resourcers en accountmanagers, HR-mensen en marketeers maar we komen (gelukkig) handen tekort. Want we groeien!

Heb je interesse om bij een dynamisch bedrijf te werken in ICT, neem dan een kijkje bij een van onderstaande vacature. Misschien is het wat voor jou. Of voor iemand die je kent. Als je goed bent in je werk en bij ons in het team past, dan ben je bij ons van harte welkom. Een open sollicitatie kun je richten aan werving@braincap.nl

CONTACT
vacatures bij BrainCap

vacature accountmanager detachering

Wil je een actieve bijdrage leveren aan het opbouwen, verstevigen en uitbouwen van jouw eigen set (potentiële) klanten? Weet je onze dienstverlening zo te verstevigen dat klanten graag met ons samenwerken? Kom dan eens met ons praten want we zoeken een gedreven Accountmanager!

vacature system engineer

Wil jij werken bij een bedrijf waar je zelfstandig kunt werken? Waar we juist jou nodig hebben omdat je flexibel bent en in oplossingen denkt? Kom dan eens kennismaken bij BrainCap Managed ICT Services. Want we hebben een vacature voor een Netwerk/systeembeheerder.


ICT-talent

Vrouwen in ICT

Laat van je horen

carrière

BACK