Modern Workplace

Hoe houdt u iedereen continue in verbinding? Hoe kan dit veilig? Wat heeft u hiervoor nodig en hoe past u dit toe in uw organisatie? In de Modern Workplace zijn werkplekken gestandaardiseerd en is Bring Your Own Device makkelijk en veilig. Met onze Saas-oplossing beschikt u altijd over de nieuwste services en heeft u hier zelf geen omkijken naar. Het geeft u als ondernemer de voorsprong die u nodig heeft. Onze software on demand maakt gebruik van applicaties uit de cloud. Doordat bijvoorbeeld Advanced Endpoint Protection, de functionaliteiten van Active Directory in de Azure cloud en VoiP-telefonie onderdeel uitmaken van de Modern Workplace, werkt u altijd veilig.

Veilig (thuis)werken?

U moet wel. Uw klanten vragen het van u, en als ondernemer wilt u zelf ook 24/7 toegang tot uw documenten en e-mail hebben of (telefonisch) bereikbaar zijn. Op kantoor, thuis, onderweg en in binnen- en buitenland.

BrainCap Managed ICT Services maakt het mogelijk dat uw mobiliteit en uw communicatie altijd en overal met elkaar verbonden zijn. We zorgen ervoor dat u dit interne proces goed op de rit hebt, zodat u optimaal bereikbaar bent. Hoe we dit doen? Door het bieden van verschillende diensten, wat dat is onze kracht. Want wij zijn ICT-specialist voor het MKB.

CONTACT
mobiliteit en communicatie

Met Microsoft 365 kunt u overal en altijd werken met de vertrouwde Office-applicaties, zoals bijvoorbeeld: Word, Excel en PowerPoint. U kunt ook eenvoudig samenwerken met uw collega’s en klanten via Teams, Outlook, OneDrive en SharePoint. Bovendien profiteert u van de hoogste beveiliging en betrouwbaarheid van Microsoft. BrainCap helpt u bij het kiezen, implementeren en beheren van de Microsoft 365 oplossingen die het beste bij uw behoeften past.

Met Always On geeft u uw medewerkers altijd en overal veilig toegang tot de bedrijfsapplicaties en -data die ze nodig hebben. Always On maakt gebruik van GlobalProtect VPN, een oplossing die een versleutelde verbinding opzet tussen het apparaat van de gebruiker en het datacenter van BrainCap. Zo wordt het risico op datalekken of cyberaanvallen geminimaliseerd. Bovendien kunt u met Hybrid Join en Conditional Access van Microsoft uw apparaten eenvoudig beheren en beveiligen, ongeacht of ze lid zijn van een domein of niet.

Information Protection en Data Loss Prevention zijn belangrijke aspecten van de beveiliging van gevoelige gegevens in uw organisatie. U wilt voorkomen dat uw gegevens per ongeluk of opzettelijk worden gelekt, gedeeld of gebruikt door onbevoegde personen. BrainCap kan u hierbij helpen door u een oplossing te bieden die uw gegevens identificeert, classificeert en beschermt op verschillende locaties, zoals: on-premises systemen, cloud-gebaseerde applicaties en eindpuntapparaten. BrainCap maakt gebruik van geavanceerde technologieƫn, zoals: antivirussoftware, AI en machine learning om verdachte activiteiten te detecteren en te blokkeren. BrainCap helpt u ook om te voldoen aan de regelgeving, zoals de AVG en de HIPAA.

Neem contact met BrainCap op om ook connected te zijn. Maak verbinding met ons en ervaar zelf waarom bedrijven voor de slimme en makkelijke ICT-oplossingen van BrainCap kiezen. Bel ons op 088 275 4800 of mail ons via support@braincap.nl


Meer weten over Moderne werkplekken en IT security?

Download dan onze factsheet over dit thema. Via onderstaand formulier kunt u het document downloaden.

BACK