Zoekt u een cybersecurity specialist?

Bedrijven worden dagelijks gehackt. U wilt daarom uw gegevens beschermen en inzicht hebben in wat er gebeurt in uw netwerk. Weten wat de risico’s zijn en hoe u uw online veiligheid kunt vergroten. U wilt controle. En is uw bedrijf slachtoffer, dan wilt u de schade zo snel mogelijk beperken.

BrainCap Cyber Security is cybersecurity specalist. We waarborgen uw online veiligheid en bedrijfscontinuïteit. We beperken de schade die ontstaat als gevolg van cybercriminaliteit, beschermen uw gegevens, geven inzicht in online risico’s en in uw netwerk. Daarmee heeft u controle over uw systemen en netwerken.

cybersecurity specialist

Hoe beveiligt BrainCap Cyber Security uw bedrijf?

Wij doen dit door eerst de risico’s te inventariseren. Dit kan door middel van een penetratietest of een quickscan op uw systeem of netwerk.

Hiermee krijgt u inzicht in de status van uw online veiligheid. Aan de hand van rapportages adviseren wij over de maatregelen die u kunt nemen om uw online veiligheid zo groot mogelijk te maken.

We monitoren uw netwerk en systemen vanuit ons Security Operating Center. We werken proactief. Dit houdt in dat we u in een vroeg stadium attent maken op een digitale dreiging. We voorzien u van de juiste informatie om kwetsbaarheden tijdig op te lossen. We bieden advies en eerste hulp bij kwetsbaarheden. We leveren de benodigde hardware en licenties zoals firewalls en endpoint protection van onze partners. We trainen uw mensen op awareness of testen of de gekozen oplossing werkt met een Proof of Value of Proof of Concept.


INZICHT

Inzicht, constatering en analyse zijn stap 1 naar een veilige digitale omgeving.

MONITOREN

Monitoren en beveiligen. Neem de juiste cybersecuritymaatregelen.

ICS/SCADA

Unieke specialisatie in de beveiliging van industriële netwerken en systemen.

PARTNERS

Samen met onze sterke partners bieden we het beste in cybersecurity.

Specialist in cybersecurity van industriële netwerken

Dankzij onze uitgebreide ervaring met industriële bedrijven is BrainCap Cyber Security gespecialiseerd in de beveiliging van ISC/SCADA-systemen. Samen met onze klanten werken we op transparante wijze naar resultaten en oplossingen. Op een manier waarbij kennisoverdracht centraal staat en waarin we de link maken tussen management en beheerder. Als onderdeel van BrainCap Services is het bovendien mogelijk (direct) gecertificeerde Security Specialisten of managed services in te zetten.

Onze oplossingen en diensten zijn met name geschikt voor de top van het MKB en organisaties op enterpriseniveau. Hier is door de bedrijfsomvang de complexiteit van het netwerkverkeer groter. Met een grotere kans op kwetsbaarheden is ook een hogere investering gemoeid.

Wilt u meer weten over BrainCap Cyber Security? Neem dan contact op met onze Cybersecurity Consultant Alexa Hays via alexa.hays@braincap.nl


BACK