KENNIS IN ICT IS ONS KAPITAAL


Locatie

Amsterdam

Dienstverband

Fulltime

Ingangsdatum

3-12-2019

Einddatum

1-12-2020

Tarief( per uur)

€ 95,-

Deadline aanbieden

donderdag 21 november

Contact

resources@braincap.nl

SCRUMMASTER

Functieomschrijving

De organisatie is in transitie naar een meer Agile gestuurde organisatie. Divisie uitkeren is gecertificeerd om nieuwe Agile teams samen te gaan stellen. Het project WW start nu als in een agifall werkmethode. Het idee is dat als het project klaar is er Agifall teams achter zullen blijven volledig zelfstandig en met interne medewerkers. Nieuwe rollen als Productontwikkelaars en Scrummasters moeten in de toekomst functies worden. Interne mensen moeten daarin worden begeleid door medewerkers met ervaring. Helaas zijn we nu voor die ervaring nog voor een flink deel afhankelijk van de externe scrummaster.

Daarom zoeken we een ervaren Scrummaster, in staat om kennis snel en efficient op een minder ervaren, interne Scrummaster over te brengen. Kennis op gebied van Business Rule management, Casemanagement, bedrijfsregelanalyse, model gedreven development is een pre. Kandidaat heeft diverse rollen in een Agile omgeving (productowner, scrummaster, scrumcoach e.a.) uitgevoerd.

Het project HoWW is een groot zeer complex traject waarin de uitvoering van de ww middels bedrijfsregels in een geheel nieuw systeem ODM met KIA en KOA verbindingen uitgevoerd gaat worden. Ervaring in een project van deze omvang is dan ook een must.

Wensen en eisen:
• Werkervaring in grote organisatie(s)
• Ervaring met Agile / scrum werkmethoden
• Kennis Java engineering
• Kennis van Desiontools als ODM
• Kennis Business Rule Management (BRM)
• Analytisch sterk en affiniteit met Architectuur
• Grote ervaring als Scrummasters in complexe ict omgevingen


24/7 IT-monitoring

ICT-professionals

Cyber Security


BACK