Wie bewaakt uw netwerk?

Veel ondernemers denken dat het met hun bedrijf zo’n vaart niet zal lopen. Dat ze hun zaken goed op orde hebben en dat ze toch niet gehackt worden. Dat de schade wel mee zal vallen of dat er niets te halen valt. Maar bedrijven realiseren zich nog altijd niet wat de uiteindelijke gevolgen zijn van bijvoorbeeld informatiediefstal. Wist u dat de indirecte schade aan uw bedrijf vaak nog vele malen groter is dan de directe schade?

Het team van BrainCap Cyber Security bestaat uit hackers. Maar dan uit gecertificeerde ethical hackers. Wij denken en werken op dezelfde manier en we beschikken over dezelfde middelen en apparatuur als cybercriminelen. Alleen werken wij in opdracht en maken we duidelijke afspraken over de door u gestelde grenzen vanuit ons eigen Security Operations Centers (SOC’s) in Beverwijk en Bosschenhoofd.


Better safe than sorry

Inzicht in de risico's

Cyber Security


Vanuit onze SOC’s monitoren en beheren we een groot aantal netwerken en systemen, 24/7. Beide SOC’s werken onafhankelijk van elkaar maar kunnen elkaar overnemen in geval van nood, zodat er altijd een SOC operationeel is.

Bij ons op kantoor kunnen uw medewerkers onder begeleiding van een certified ethical hacker een duidelijker beeld krijgen van welke gevaren er op de loer liggen en hoe een hacker precies te werk gaat. Deze trainingen kunnen worden gegeven in ons kantoor in Beverwijk of Bosschenhoofd of bij u op locatie. Neemt u daarom direct contact met ons en verklein de kans op een cyberattack aanzienlijk door uw de veiligheid van uw netwerk te laten testen en uw personeel te laten trainen. Ook inzicht in uw veiligheid? Neem dan contact op met BrainCap Cyber Security via 088 – 275 48 10 of security@braincap.nl


BACK