BrainCap beschermt

BrainCap Cyber Security is gespecialiseerd in de bescherming en monitoring van industriële ICS/SCADA-netwerken, het bewaken van uw bedrijfsnetwerk en het uitvoeren van security penetratietesten.

Wij onderzoeken de zwakke plekken in uw online beveiliging door het uitvoeren van een securitypenetratietest op uw applicaties of bedrijfsnetwerk. Dat wil zeggen dat ons team van gecertificeerde ethical hackers gaat inbreken in uw systeem. Tot nu toe zijn ze daar altijd in geslaagd. Security penetration testing kan eenmalig zijn of op frequente basis worden uitgevoerd, volgens de internationale standaard.


Pentesting

Ethical hackers

Cyber Security


De securitypenetratietesten worden uitgevoerd door certified ethical hackers, volgens een bepaalde testmethodiek. Onze tester kan volledig onbekend of juist wel bekend zijn met uw netwerk en de test kan intern (vanuit uw eigen netwerk) of extern (via internet) worden uitgevoerd. Deze aanpak staat in een plan dat we vooraf en samen met u samenstellen. Bij het zoeken naar kwetsbaarheden houden we rekening met vooraf bepaalde kaders en tijdslimieten.

Na het uitvoeren van de test ontvangt u een technisch rapport en een managementrapport. Met deze rapportages heeft u inzicht welke stappen u het beste kunt ondernemen om uw netwerkbeveiliging te optimaliseren en uw digitale weerbaarheid te vergroten.

Neemt u daarom contact met ons op voor een afspraak en een gedegen advies over uw cybersecurity. Uw netwerk laten testen? Bel ons op 088 – 275 48 10 of mail naar security@braincap.nl


BACK