Hoe zeker bent u ervan dat uw netwerk veilig is?

Iedereen kent wel iemand die het slachtoffer is van een hack, een virus of een andere vorm van cybercriminaliteit.

Wat al deze slachtoffers met elkaar gemeen hebben is dat ze, om welke reden dan ook, niet goed voorbereid waren op een cyberaanval. En dat ze enorm veel schade hebben geleden.

Helaas is cybercriminaliteit niet meer weg te denken uit het hedendaagse bedrijfsleven. Maar heeft u uw zaken goed op orde? En indien u denkt van wel, weet u dit helemaal zeker? Hoe heeft u dit geregeld? Via een gecertificeerde security expert? Durft u ervan uit te gaan dat u online echt veilig bent? Hoe zeker bent u ervan dat uw netwerk veilig is?


continue monitoring

online veiligheid

security quickscan


BrainCap Cyber Security biedt de Security Quickscan. Een snelle en effectieve manier om erachter te komen wat u niveau van beveiliging is en waar uw zwakke plekken zitten. De Quickscan bestaat uit een scan van uw netwerk, op basis waarvan een rapportage wordt gemaakt. Wilt u hierna uw niveau van uw online beveiliging verhogen, dan kan dat o.a. door onze continue security monitoring, waarbij wij proactief te werk gaan, security incidenten direct melden en maandelijks rapporteren.

Zowel de Security Quickscan als onze continue security monitoring zijn bij uitstek geschikt voor het (top)MKB vanwege onze specifieke security expertise (een vak apart!), de betaalbaarheid van de oplossing en onze ervaring met industriële (ICS/SCADA) netwerken.
Wilt u meer weten over deze vormen van online security of een afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op via security@braincap.nl


BACK