KENNIS IN ICT IS ONS KAPITAAL


Locatie

Amsterdam

Dienstverband

36 uur per week

Ingangsdatum

Zo spoedig mogelijk.

Einddatum

01-11-2020

Tarief( per uur)

€ 70,- per uur

Deadline aanbieden

vrijdag 1 november

Contact en informatie

resources@braincap.nl

SENIOR DEVELOPER

Opdracht omschrijving:
Als Senior Engineer en Developer, ontwerp, programmeer, test en implementeer je software voor Digitale Identiteit. Je werkt aan iets wat echt impact heeft!

Functieomschrijving:
Ontwerpen, ontwikkelen en testen van de front-end van verschillende toepassingen.

Werkzaamheden:
Onderzoek, Informatie en Statistiek (OIS) van de gemeente Amsterdam zoekt voor haar programma Digitale Stad een hands-on engineer met kennis van mobile app development, affiniteit met user centered design methodiek en project management (soft) skills. Een collega met passie voor publieke dienstverlening. Die OIS versterkt bij onze opgave om met informatie, kennis en wijsheid te helpen de stad beter te begrijpen om gefundeerde keuzes te kunnen maken.

DataPunt is dé smart-city-data-infrastructuur van Amsterdam. We bieden mogelijkheden voor o.a. (big) data-analyse in een beveiligde omgeving, business intelligence, beleidsonderzoek en predictive analytics. De teams van DataPunt helpen gegevens over de stad vindbaar en toegankelijk te maken voor verdere verwerking door medewerkers van de gemeente, publiek en dataprofessionals. Denk aan slimme verkeersroutes dankzij onderzoek met behulp van tijdelijke kentekencamera’s, met machine learning meldingen openbare ruimte doorgeleiden of data-analyse om de kortste afstanden tot afval containers te berekenen.

Algemene eisen:
• dient minimaal 1 relevante referentie op te geven van de aangeboden kandidaat.
Vul in: organisatie – naam contactpersoon – telefoonnummer contactpersoon.
Na afstemming met kandidaat en na het gesprek kan de opdrachtgever besluiten om in contact te treden met de referentie.
• De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 2 jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.
Kennis:
• De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een WO werk- en denkniveau. Het werk- en denkniveau dient aangetoond te worden door middel van een diploma en/of werkervaring.
• Geef in maximaal 1 pagina aan waarom u de meest geschikte kandidaat bent voor deze opdracht.
• De aangeboden kandidaat heeft kennis van geautomatiseerde tests, builds, en is bekend met een CI/CD framework.

Werkervaring:
• De aangeboden kandidaat heeft minimaal 8 jaar ervaring (opgedaan) als engineer, waarvan minimaal 4 jaar ervaring in complexe, Agile/Scrum omgeving. KO
• De aangeboden kandidaat kandidaat heeft ervaring met mobile app development op het Android en iOS platform in het algemeen, en daarnaast ervaring met een multiplatform framework (zoals Flutter en React Native). KO
• De aangeboden kandidaat heeft ervaring met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van één of meerdere applicaties die in producti¬e gebruikt zijn. KO
• De aangeboden kandidaat heeft ervaring met het Flutter multiplatform app development framework.
• De aangeboden kandidaat heeft ervaring met Golang en het ecosysteem daaromheen.
• De aangeboden kandidaat heeft ervaring met onderwerpen binnen het domein van web technologie, gedistribueerde systemen, cryptografie en privacy by design.


24/7 IT-monitoring

ICT-professionals

Cyber Security


BACK