KENNIS IN ICT IS ONS KAPITAAL


Locatie

Amsterdam

Dienstverband

24 – 32 uur per week

Ingangsdatum

Zo spoedig mogelijk

Einddatum

Jaar na contractdatum

Tarief( per uur)

€ 70,- per uur

Deadline aanbieden

dinsdag 5 november

Contact en informatie

resources@braincap.nl

SENIOR/LEAD FRONTEND DEVELOPER

Opdracht omschrijving

Functieomschrijving:
We zijn op zoek naar een allround inzetbare senior Front-end developer met 8+ jaar werkervaring met kennis van het volledige proces van applicatieontwikkeling, met goede design skills en ruime ervaring met UX.

Als lead Front-end developer kom je te werken in een team met als missie om mobiliteitsdata beschikbaar te maken voor de organisatie. Je draag bij aan het verder ontwikkelen van de stad Amsterdam door het ontwikkelen van applicaties waarmee data vertaalt wordt naar waardevolle inzichten op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Hierbij werk je nauw samen met een business analist, data analist, data engineer, Back-end developer en opdrachtgevers. Naast front-end werkzaamheden ben je ook bezig met projectmatig werken en het organiseren van de randvoorwaarden van het ontwikkelproces samen met een business analist.

Werkzaamheden:
Een allround inzetbare senior front-end developer met 8+ jaar werkervaring met kennis van het volledige proces van applicatieontwikkeling, met goede designskills en ruime ervaring met UX. De werkzaamheden zoals beschreven bij ‘funtie/opdracht’

Het team:
“MobiLab” (Datasquad Mobiliteit) is een jong, ambitieus multidisciplinair projectteam. Het team richt zich op innovaties op het vlak van mobiliteit, en heeft daarbij een vooruitstrevende werkwijze binnen een organisatie die daar niet altijd op is ingericht. Als team hebben we de uitdaging om hier goed mee om te gaan. Als Front-end developer kun je daar aan bijdragen door te laten zien wat er allemaal mogelijk is met de schat aan data die beschikbaar is via innovatieve toepassingen en applicaties.

Één belangrijke innovatieve toepassingen die gemaakt wordt vanuit het innovatieteam is ‘de druktekalender’. Dit is een voorspelmodel, gevisualiseerd in een applicatie, waarmee voorspellingen gedaan worden over drukte in het Wallengebied. Via deze applicatie wordt data vertaalt naar informatie waar collega’s op operationeel, tactisch en strategisch niveau iets aan hebben in hun dagelijkse werkzaamheden. De ontwikkeling van deze applicatie zit nog in de beginfase. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren allround front-end developer die het gehele ontwikkelproces kan overzien, en de ontwikkeling kan trekken als lead developer.

Het is belangrijk om je kennis en skills zo in te zetten dat je verschillende partijen (eindgebruikers en opdrachtgevers) binnen de organisatie meekrijgt in de ontwikkeling van de applicatie. Hiervoor neem je de relevante stakeholders vanuit een user-centered design visie mee in de ontwikkeling van de applicatie. Het uiteindelijke doel is om een (schaalbare) applicatie neer te zetten die waarde toevoegt voor de (eind) gebruikers.

Naast de ontwikkeling van de druktekalender ben je ook breed inzetbaar voor andere front-end werkzaamheden.

Algemene eisen:

• dient minimaal 1 relevante referentie op te geven van de aangeboden kandidaat.
Vul in: organisatie – naam contactpersoon – telefoonnummer contactpersoon.
• De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 2 jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.

Kennis:
De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau. KO
Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.

Werkervaring:

• De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 8 jaar minimaal 6 jaar aantoonbare ervaring als Front- end developer; KO
• De aangeboden kandidaat heeft kennis van diverse talen en programma’s, bijvoorbeeld HMTL5, CSS, LESS/SASS, Javascript, GeoJSON, D3, SVG, Docker, GIT flow, Leaflet; KO
• De aangeboden de kandidaat heeft ervaring met UX en user-centered design. KO
• De aangeboden kandidaat heeft ervaring met Agile en SCRUM. KO
• De aangeboden kandidaat heeft ervaring als developer binnen een ontwikkelteam. KO
• De aangeboden Kandidaat heeft ervaring als lead developer binnen een ontwikkelteam. KO
• De aangeboden kandidaat heeft eerdere ervaring met werken met overheidsorganisaties/gemeentes.
• De aangeboden kandidaat heeft ervaring met GIT.
• De aangeboden kandidaat ervaring met JIRA, Trello of vergelijkbare tools.


24/7 IT-monitoring

ICT-professionals

Cyber Security


BACK