Software en Services

voor uw productieproces

BrainCap Software & Services is een groep van samenwerkende bedrijven. We heten niet zomaar BrainCap. We hebben deze naam gekozen, omdat onze hersenen ons kapitaal zijn. Onze brain is ons capital, maar ook de capaciteit die we bieden. En dat moet goed beschermd worden.

Over ons logo is daarom goed nagedacht. Ons kapitaal, de grijze massa van de mensen die bij ons werken, wordt beschermd door een helm. Vandaar onze naam. BrainCap.

We zetten ons kapitaal in ICT in, vanuit twee divisies; Software & Services. Onze software collega’s adviseren de markt over  software-oplossingen. De services bedrijven in onze organisatie brengen ICT-kennis en ICT-dienstverlening bij elkaar. BrainCap Software & Services brengt ICT-advies en software-oplossingen bij elkaar.

Onze Software divisie is gespecialiseerd in het adviseren over, en implementeren van, softwareoplossingen bij producerende bedrijven in de industrie en bestaat uit vier bedrijven.

software voor uw productieproces

magazijn productie software

Ervaring in productie

Industrie is een vak apart

Vanwege de complexiteit van een productieomgeving is het automatiseren van bedrijfsprocessen binnen de industrie is een vak apart.

Naast technisch inzicht is gedegen kennis van deze branche absoluut noodzakelijk om mee te kunnen denken met de wensen van de klant en om hier succesvolle wijze aan te kunnen voldoen. Vanwege onze ervaring in de industrie zijn de bedrijven uit onze Software divisie uitgegroeid tot specialist op het gebied van voedingsmiddelen-, luchtvaart-, kunststof-, elektronica- en metaalindustrie, machinebouw en logistiek.

Sparren met een van onze consultants? Bel dan op 088-275 48 70 of stuur een mail naar info@braincap-software-services.nl


BACK