Locatie
Randstad

Dienstverband
Fulltime, vast

Contact
werving@braincap.nl

VACATURE GEAUTOMATISEERD TESTER

Met jouw technische test skills ben je dé aanwinst voor ieder project.

En met die test skills kun jij elke testproject aan. Want jij bent zo’n slimme en servicegerichte test engineer die bij elk project altijd tien stappen vooruitdenkt. Die net die omstandigheden bij elkaar brengt die bugs en gedrag dat niet gewenst of niet verwacht is veroorzaken. En die voor elke klant en opdrachtgever – denk aan Europol, Defensie, Nationale Nederlanden, UWV en gemeente Amsterdam – iedere fout boven tafel krijgt en daarmee het systeem dat je test naar een hoger niveau tilt.

Waar jouw uitdaging begint
Dankzij jouw jarenlange testervaring kun jij de juiste testscripts voorbereiden en uitvoeren en ervoor zorgen dat de technologieën, die tijdens het project worden ingezet, werken. Zo bouw jij mee aan een oplossing op maat. Bij elk project, bij iedere opdracht. De ene keer versterk je voor een langere periode het team bij je opdrachtgever, een andere keer word je voor een kortere periode ingevlogen. Zo heb je steeds een nieuwe uitdaging.
Wanneer je bij een opdrachtgever of voor een klant aan de slag gaat, ben je het visitekaartje van onze organisatie. Je denkt met je klanten mee en komt altijd met een oplossing. Want als test engineer zoek jij bij je opdrachtgevers en klanten de grenzen op van de software en de oplossingen, die worden gebouwd en onderwerpt deze aan de juiste test. Zo weet jij de verwachtingen van je opdrachtgevers keer op keer te overtreffen. In detail betekent dit dat jij als test engineer aan de slag gaat met:
• Runnen van het testproces van a tot z;
• Strategisch meedenken met klanten en opdrachtgevers hoe het testproces sneller en efficiënter kan worden en welke teststrategie het beste gevolgd kan worden;
• Professionaliseren van het testdomein;
• Technologieën, tools en methodieken als automatisch testen, handmatig testen, Selenium WebDriver, Cucumber, continuous integration, ISTQB® of TMap NEXT®.

Aangenaam…
Wij zijn BrainCap: een topteam van ca. 70 denkers en doeners. Van slimme, goed getrainde systeem- en applicatiebeheerders, securityspecialisten, testers en developers. BrainCap is expert op het gebied van werken in de IT en het inhuren en detacheren van hoogopgeleide professionals. Van jonge talenten tot ouwe rotten, stuk voor stuk echte specialisten binnen hun vakgebied, die werken voor kleine en grote organisaties in heel Nederland. Denk aan Europol, Defensie, Nationale Nederlanden, maar ook aan het UWV, de gemeente Amsterdam en vele anderen.

Wat wij jou bieden
Werken bij BrainCap betekent werken bij een kleine organisatie. Je bent geen nummer maar een mens en jouw inbreng draagt direct bij aan het resultaat. Wij staan met beide voeten op de grond en weten van aanpakken. We zijn echte ondernemers en zien en grijpen onze kansen. Binnen onze club van specialisten is er veel vrijheid, ruimte en budget voor eigen ideeën en het opdoen van kennis. Zoals het behalen van certificeringen, volgen van opleidingen en trainingen om zo (nog) verder te groeien als specialist binnen jouw vakgebied.

Bij BrainCap ben je dé specialist voor de opdracht waarop je wordt ingezet en krijg je de mogelijkheid om via je opdrachten bij veel verschillende en interessante bedrijven complexe ICT-landschappen te ontdekken. Zo steek je continu meer kennis op, bouw je volop aan je eigen carrière en aan je marktwaarde en heb je 100% flexibiliteit binnen een vaste baan. En als het gaat om je opdrachten: daar heb je geen omkijken naar. Wij zorgen dat alles geregeld wordt. Van a tot z. Van je uitrusting tot het verzorgen van uitdagende opdrachten bij mooie opdrachtgevers, die bij jou passen.

Daarnaast kun je rekenen op:
• Een fulltime baan van 40 uur per week. Werk je liever 36 of 38 uur, ook dat is bespreekbaar;
• Een brutosalaris tussen de € 3.500 en € 5.000 per maand;
• 25 vakantiedagen;
• Goede regelingen als het gaat om verlof, pensioen en ziektekosten;
• Een bonus op basis van de gewerkte uren;
• Alle ruimte voor persoonlijke en (vak)inhoudelijke ontwikkeling. Je hebt een ruim opleidingsbudget, krijgt ondersteuning van je HR- en competentiemanager en wij regelen alle zaken eromheen;
• Een auto van de zaak of mobiliteitsvergoeding;

Test Engineer bij BrainCap word je niet zomaar…
Daarvoor heb je wel het een en ander in huis. Zo sta je bijvoorbeeld stevig in je schoenen, ga je altijd voor het beste resultaat en ben je communicatief sterk. Je pakt aan, hebt oog voor je klanten en opdrachtgevers en zoekt altijd de samenwerking op. Jouw loyaliteit en servicegerichtheid zie je terug in alles wat je doet en zegt en je denkt altijd in oplossingen. Dat kun je omdat je ook beschikt over:
• Hbo-werk- en -denkniveau en een ISTQB® en/of TMap NEXT® Certificering;
• In ieder geval zo’n 5 jaar werkervaring met testen en sowieso zo’n 2 jaar ervaring met geautomatiseerd testen, opgedaan:
• als tester, test engineer, test consultant, test automation consultant of performance tester;
• bij een ICT dienstverlener.
• Broodnodige kennis van en ervaring met:
• testen. Je weet in ieder geval alles af van geautomatiseerd testen en ook met handmatig testen red jij je prima;
• Selenium WebDriver en Cucumber;
• SQL, Java, Scripting;
• het werken in een Agile omgeving, het liefst met continuous integration;
• Reisbereidheid, een enorme dosis flexibiliteit en motivatie om je vakgebied verder te verkennen. Detacheren is niet voor iedereen weggelegd, dat moet je kunnen.

Kom ons versterken!
Ben jij de test engineer die slim gebruik maakt van zijn of haar test skills en een aanwinst is bij elke project? Solliciteer dan direct door je cv en motivatie te mailen naar werving@braincap.nl.

Wil je eerst nog meer informatie over de functie, organisatie of mogelijkheden? Neem dan contact op met het BrainCap team via 088 – 275 4888 of werving@braincap.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature test engineer wordt niet op prijs gesteld.
Een tip voor een nieuwe collega wel.


BACK