Is uw omgeving ook zo veranderd?

De vraag in de markt naar ICT-professionals is in de laatste jaren alleen maar toegenomen. Niet alleen de kwantiteit van deze vraag is toegenomen, ook de kwalitatieve eisen die de markt aan ons stelt zijn veranderd.

Met de komst van nieuwe technologieën is er steeds meer behoefte aan professionals met specifieke vakkennis en flexibele oplossingen. Ook is er veel veranderd op het gebied van wetgeving. Denk bijvoorbeeld aan de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) en de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). En tenslotte verandert het organisatielandschap. Tech-startups springen als paddenstoelen uit de grond en de wereld globaliseert, met alle gevolgen van dien.

flexibele oplossingen

FLEXIBILITEIT

Meer mensen nodig? Meer kennis nodig? Schaal op met BrainCap!

PROFESSIONALS

ICT-specialist nodig? Of juist een baan? Of een opdracht? Kijk eens op onze werken bij site!

KWALITEIT

BrainCap ICT Professionals is NEN 9001 ISO: 2015 gecertificeerd. Kiest u ook voor kwaliteit?

CONTACT

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Vacatures en opdrachten voor flexibele oplossingen

BrainCap staat niet stil en beweegt mee met deze veranderingen en flexibilisering van de markt. We hebben naast de traditionele detacheringsvacatures daarom ook opdrachten en we werken regelmatig freelancers.

Voor verschillende competenties. We denken nu alvast na over hoe dit er over een aantal jaar uit zal zien. Dat doen we samen met u, onze klanten.

Door goed met onze klanten en professionals in contact te blijven, kennen wij de markt als geen ander. En dat is juist van belang bij onze flexibele oplossingen. Want de mensen die wij plaatsen worden weliswaar úw nieuwe medewerker, maar blijven net zo goed onze eigen collega’s. Flexibele partner nodig? Neem contact met ons op via 088-275 48 88 of sales@braincap.nl


BACK