succes door detachering in ict

Vacatures bij BrainCap!

Omdat werken in detachering is bijzonder is. Want je doet een schat aan ervaring op, je bouwt continu aan je kennis en kunde en je hebt zelf de regie over je carrière. Flexibiliteit maar wel met de zekerheid van een vaste baan én wij regelen het voor je. Nieuwe opdrachten bij toonaangevende bedrijven, nieuwe opleidingen, alles. Bovendien kom je bij BrainCap in een heel leuk team terecht waar je geen nummer bent en waar we kennis met gezelligheid combineren.

Detachering is niet voor iedereen, het is voor mensen die meer willen. Voor mensen die bijzonder zijn en graag werken in de IT. Daarom detachering!

contact

Vacature bij BrainCap in de detachering

Tester automated

Met jouw technische test skills ben je dé aanwinst voor ieder project.
En met die test skills kun jij elke testproject aan. Ben jij de slimme engineer die we zoeken?

.NET developer 

Het ontwikkelen van software is een vak, de juiste oplossingen bedenken een kunst. Als ervaren C# .NET developer beheers jij die kunst. Ben jij de developer die we zoeken?

Systeembeheerder 

Onze system engineers leveren een bijdrage aan het succes van een aantal mooie bedrijven. Ben jij de Senior System Engineers die slimme IT-infrastructuren voor onze klanten bedenkt?

Java developer 

Wil jij naast software ook graag aan jezelf werken, dan ben je bij aan het goede (web)adres. Want wij zoeken developers die graag niet alleen Java-toepassingen maar ook zichzelf willen ontwikkelen!

Als Bedrijfsarchitect vertaal je de interne en externe ontwikkelingen naar een goede bedrijfsarchitectuur. Daar vanuit ontwerp en adviseer je over de bedrijfsinrichting.

Java developer 

Vanuit de IT afdeling LPS  werk je als IT developer mee in het programma. Je ontwikkelt en implementeert software binnen een projectteam voor de industriële omgeving.

Vacature bij BrainCap op Kantoor

Accountmanager

Wil je een actieve meewerken aan het opbouwen, verstevigen en uitbouwen van het merk BrainCap! Kom dan eens met ons praten want we zoeken een gedreven Accountmanager!

Systeembeheerder 

Wil jij werken bij een bedrijf waar je zelfstandig kunt werken? Kom dan eens kennismaken bij BrainCap Managed ICT Services. Want we hebben een vacature voor een Netwerk/systeembeheerder.

Servicedeskmedewerker

Je bent de verbindende factor tussen de klant en BrainCap Managed ICT Services, ons visitekaartje dus. Je weet als geen ander hoe je onze klant te woord staat en kan vanzelfsprekend ook goed luisteren.


Sollicitatieproces bij BrainCap

sollicitatieproces braincap

BACK