succes door detachering in ict

Waarom detachering? 

Omdat werken in detachering is bijzonder is. Want je doet een schat aan ervaring op, je bouwt continu aan je kennis en kunde en je hebt zelf de regie over je carrière. Flexibiliteit maar wel met de zekerheid van een vaste baan én wij regelen het voor je. Nieuwe opdrachten bij toonaangevende bedrijven, nieuwe opleidingen, alles. Bovendien kom je bij BrainCap in een heel leuk team terecht waar je geen nummer bent en waar we kennis met gezelligheid combineren.

Detachering is niet voor iedereen, het is voor mensen die meer willen. Voor mensen die bijzonder zijn en graag werken in de IT. Daarom detachering!

contact

ICT-VACATURES BIJ BRAINCAP

vacature tester (geautomatiseerd)

Met jouw technische test skills ben je dé aanwinst voor ieder project.
En met die test skills kun jij elke testproject aan. Ben jij de slimme engineer die we zoeken?

vacature C# .NET developer

Het ontwikkelen van software is een vak, de juiste oplossingen bedenken een kunst. Als ervaren C# .NET developer beheers jij die kunst. Ben jij de developer die we zoeken?

vacature (senior) systeembeheerder

Onze system engineers leveren een bijdrage aan het succes van een aantal mooie bedrijven. Ben jij de Senior System Engineers die slimme IT-infrastructuren voor onze klanten bedenkt?

vacature java developer

Wil jij naast software ook graag aan jezelf werken, dan ben je bij aan het goede (web)adres. Want wij zoeken developers die graag niet alleen Java-toepassingen maar ook zichzelf willen ontwikkelen!


SOLLICITATIEPROCES BRAINCAP

sollicitatieproces braincap

BACK