Wat is werken in de cloud?

Veilige dataverwerking via het internet

Wat wij onder werken in de cloud verstaan, is online werken. Het gebruiken van e-mail in Office365 bijvoorbeeld, een social media update of het controleren van een banksaldo per telefoon.

Steeds meer softwareapplicaties verplaatsen zich naar de cloud en de ontwikkelingen hierin gaan snel. Werken in de cloud wordt het nieuwe normaal, maar dat is het voor veel bedrijven nog niet. En dat is zonde, want werken in de cloud biedt enorm veel voordelen! Flexibiliteit, want werken in de cloud maakt thuis en onderweg werken mogelijk. En vooral veiligheid gaat een steeds grotere rol spelen. Een stabiele werkomgeving, die ook bij uitval van stroom gewoon bereikbaar is, en waarbij u altijd bij uw gegevens kunt.

werken in de cloud


Elk bedrijf een passende cloudoplossing

Speciaal voor het MKB

Omdat wij in het MKB actief zijn, weten we als geen ander dat de cloudoplossing voor ieder bedrijf anders is.

We kunnen dit naadloos aansluiten op de omstandigheden die voor uw bedrijf ideaal zijn. We bieden oplossingen voor ondernemers. BrainCap Managed ICT Services draagt zorg voor een snelle en betrouwbare implementatie van de nieuwe mobiele toepassingen. Want wij zijn ICT-specialist in de IJmond en de Zaanstreek.

Wilt u ook altijd en overal connected zijn? Laat ons dan een vrijblijvend advies uitbrengen! Ook veilig in de cloud? Bel BrainCap Managed ICT Services op 088 – 275 48 00 of mail naar services@braincap.nl

passende cloudoplossing

BACK