Op zoek naar een opdracht!

Je wilt iets anders

Omdat je al jaren op dezelfde plek zit. Omdat je opleiding klaar is. Omdat je gaat verhuizen. Omdat je meer wilt leren. Om welke reden dan ook. Werken voor BrainCap maakt dit mogelijk.

Ook als ZZP’er kun je bij ons aan de slag. Stap 1 is om een kijkje te nemen bij onze opdrachten. Staan die niet online, dan kun je ons ook even bellen. Dan kunnen we je meteen te woord staan en samen bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ons nummer is 088 – 275 48 88 en ons e-mail adres is werving@braincap.nl

werken bij BrainCap

OPDRACHTEN BIJ BRAINCAP

Business Consultant Peoplesoft

Wij zoeken een: Business Consultant Peoplesoft
Locatie: Amsterdam
Ingangsdatum: 10 september 2019
Einddatum: 1 maart 2020
Aantal uren per week: 40
Tarief (per uur): Marktconform
Deadline aanbieden: 29 augustus 2019

Voor vragen en of meer informatie kan er worden gemaild naar: resources@braincap.nl

BrainCap is op zoek naar een Senior Business Consultant Peoplesoft

Opdrachtomschrijving
Wij zijn voor het HRM IM-team op zoek naar een Business Consultant die aantoonbare ervaring heeft met PeopleSoft 9.2 voor implementatie van ‘Reporting & Analysis’ voor HRM oplossing zoals o.a. Strategisch PersoneelsPlan en vervanging van Qlikview modellen.

Aanvullende functie-eisen
• Minimaal 4 jaar ervaring als consultant bij voorkeur in verschillende projecten en/of omgeving in vergelijkbare organisaties als het UWV in de afgelopen 5 jaar.
• Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met PeopleSoft 9.1/9.2 en Reporting & Analysis in de afgelopen 5 jaar.
• Heeft aantoonbare ervaring met complexe vraagstukken uitwerken en het zorgen van draagvlak bij conflicterende belangen.
• Een afgerond opleiding op HBO niveau of hoger.

Doel van de eenheid ERP Staven
De informatiemanagement functie van de staven ondersteunt de UWV concernstaven Facilitair Bedrijf (FB), Financieel Economische Zaken (FEZ), Human Resource Management (HRM) en Informatie Communicatie Technologie (ICT) met een stabiele en voorspelbare Informatievoorziening met Enterprise Resource Planning (ERP) als uitgangspunt.

Doel van de functie
Het vertalen van functionele requirements naar HRM oplossing uitgaande van ‘best practices’ in de markt en de mogelijkheden van het PeopleSoft systeem. Het documenteren van de ‘best practices’ en ontwerp-keuzen en het overdragen van deze kennis aan de ERP beheer organisatie is een tweede doel van de opdracht.

Bij HRM centraal is een project gestart om met de PeopleSoft 9.2 module ‘Reporting & Analysis’ de huidige Qlikview HRM modellen te vervangen. Tevens gaat gekeken worden wat PeopleSoft kan betekenen voor Strategische Personeelsplanning (SPP) om op deze manier de huidige onrechtmatige tool uit te faseren.

Omdat de huidige HRM Qlikview modellen sterk verouderd zijn, moet er een nieuwe analyse plaatsvinden en de modellen moeten worden omgebouwd naar PeopleSoft. Daarnaast zal met de business op een agile manier de SPP UWV breed moeten worden uitgewerkt. Ook zien we een relatie met het huidige IV dashboard dat nu in ontwikking is bij Concern ICT en het programma DIAscoop.

Na de inhuur worden de nieuwe HRM Qlikview modellen in PeopleSoft door interne ERP beheerders onderhouden.

Opleiding/kennis
• Minimaal HBO werk- en denkniveau.
• Bekend met administratieve organisatie en bedrijfsfuncties.
• Kunnen toepassen van methoden en technieken voor het modelleren van de bedrijfsarchitectuur, bedrijfsprocessen, ICT-architectuur en ICT-processen.
• Kunnen toepassen van tools en technieken (geautomatiseerde of handmatige) die gebruikt kunnen worden om de structuur, de verbanden en het gebruik van informatie binnen de organisatie vast te leggen en te begrijpen (simulatietool).

Section 2BACK