Op zoek naar een baan!

Je wilt iets anders. Omdat je al jaren op dezelfde plek zit. Omdat je opleiding klaar is. Omdat je gaat verhuizen. Omdat je meer wilt leren. Om welke reden dan ook.

BrainCap ICT Professionals helpt jou hierbij. In de competenties Testen, Beheer en Development hebben wij altijd vacatures. Bij ons werken betekent dat je de detachering in gaat. Je komt dan bij ons in dienst, die zekerheid heb je. Maar je wisselt steeds van opdrachtgever en werkplek. Wat je werk wel zo dynamisch maakt en bovendien een schat aan kennis en kunde oplevert. En extra veel collega’s.


Testers

Systeembeheerders

Developers


Jij bepaalt hoe je bij ons werkt en wij regelen het voor je. We zorgen ervoor dat ook je kennisniveau steeds op peil blijft door opleidingen te faciliteren en door regelmatig competentiebijeenkomsten te organiseren, waar kennis wordt gedeeld, het liefst zo gezellig mogelijk. Maar ook als ZZP’er kun je bij ons aan de slag. Dat bepaal je zelf.

Stap 1 is om een kijkje te nemen op onze Werken Bij site werkenbijbraincap.nl. Hier kun je onze vacatures en opdrachten vinden en je eigen account aanmaken. Zodat je snel kunt zien wat er aan nieuwe jobs binnenkomt, en zodat je jezelf kunt matchen aan wat er open staat. Zien hoe we werken?

Surf  dan naar werkenbijbraincap.nl


BACK