BrainCap ISO-gecertificeerd

Beverwijk, 9 februari 2017 – Op 27 januari 2017 is door certificatie-instelling QualityMasters bekend gemaakt dat BrainCap BV de ISO 9001 2015 normering behaald heeft. Hiermee voldoet BrainCap, detacheringsorganisatie voor ICT-professionals in Beverwijk, aan het internationale criterium voor kwaliteitsmanagementsystemen.

NEN-EN-ISO 9001:2015 richt zich op het verbeteren van de klantgerichtheid en -tevredenheid. Deze maatstaf wordt zowel intern als extern gebruikt om te beoordelen of een organisatie voldoet aan de eisen, wensen en verwachtingen van klanten, de wet- en regelgeving en de bedrijfseigen eisen.

‘Voor BrainCap was het behalen van ISO 9001 niet het doel, maar onderdeel van ons kwaliteitsmanagementsysteem’ licht directeur Marco van der Breggen toe. ‘Dat we nu ook officieel ISO gecertificeerd zijn, geeft aan dat we kritisch naar onszelf durven te kijken en daar gevolgen aan verbinden. Het heeft ons gedwongen onze eigen organisatie onder de loep te nemen, een proces dat in de hectiek van de dag over het hoofd kan worden gezien. Dit kan ook zonder het verkrijgen van de ISO-norm, maar door de ISO-certificering moet een organisatie niet alleen nu maar ook in de toekomst processen goed inrichten’.

Het behalen van de ISO-normering is geen verplichting. ‘Juist daarom biedt werken met een bedrijf dat ISO als standaard heeft, in ieder geval de garantie voor een procesmatige aanpak en waarborg voor de continue verbetering van de kwalitatieve dienstverlening. De volgende logische stap voor ons is de ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging’ aldus Van der Breggen.

U kunt het persbericht omtrent de ISO-certificering hier downloaden. Persbericht ISO BrainCap 090217

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK