BrainCap viert 15-jarig bestaan
Nieuws
Welkom GRCcontrol
Nieuws
Detachering in de ICT
Nieuws
Solliciteren kun je leren (of laat je detacheren)
Nieuws
De belangrijkste redenen om ICT-capaciteit in te huren
Nieuws
UWV verlengt samenwerking met BrainCap
Nieuws
1010963
Vacature
584611
Vacature
570097
Vacature
695394
Vacature
678911
Vacature
1016179
Vacature
1015923
Vacature
584602
Vacature
566125
Vacature
1016180
Vacature
1015924
Vacature
1015579
Vacature
1015349
Vacature
Homepage
Pagina
Privacy & Cookies
Pagina
Contact
Pagina
Werken bij
Pagina
ICT Professionals
Pagina
Over Braincap
Pagina
Nieuws
Pagina
Opdrachten
Pagina
Applicatiebeheerders
Pagina
Business & Data-­analisten
Pagina
Testers & ontwikkelaars
Pagina
Selecteer met - Kies met

Slimme testers & ontwikkelaars

Van goed idee naar beter werken

Stilstand is achteruitgang. Onze testers en ontwikkelaars maken systemen, processen en applicaties op maat. Zodat je collega’s en jij beter kunnen werken. En zodat jullie interne processen voor bijvoorbeeld planning, werkvoorbereiding of facturatie helemaal zijn ingericht op het werk dat jullie doen. Lees op deze pagina meer over hoe wij kunnen helpen, of maak direct een afspraak!

Zo helpen onze experts u uit de brand

  • Ontwerp en Implementatie: Onze ontwikkelaars doen uitgebreid onderzoek naar jullie behoeften en zorgen vervolgens voor een waterdicht plan. Daarna gaan ze aan de slag met het (ver)bouwen van de software die het werk voor jouw collega’s en jij fijner en makkelijker gaat maken.
  • Kwaliteitsborging (QA): Onze testers, of QA-engineers, zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de software door systematisch fouten of bugs te zoeken en te rapporteren. Dit doen ze met oog voor kwaliteit en gevoel voor gebruiksgemak. Onze testers werken nauw samen met ontwikkelaars om te zorgen dat problemen snel worden opgelost.
  • Updaten en Onderhouden: Software moet regelmatig worden bijgewerkt om nieuwe functies toe te voegen, prestaties te verbeteren, of beveiligingslekken te dichten. Onze ontwikkelaars werken aan het bijwerken en onderhouden van software na de initiële release. Dit doen ze samen met jullie IT-afdeling, of onze eigen applicatiebeheerders.

 

ONZE EXPERTS AAN ’T WOORD

“Ik werk nu al jaren met plezier bij BrainCap! De leuke uitdagingen, fijne klanten en gezellige werksfeer maken dat ik écht met plezier naar mijn werk ga. En in al die tijd heb ik ook nog eens heel veel geleerd! Dit is werken in de ICT op z’n best!”

 

Frank, Senior Tester

We kunnen niet zonder onze collega’s…

…en daarom laten we ze graag aan ’t woord!

Dag in, dag uit doen we er alles aan om onze opdrachtgevers blij te maken met slimme oplossingen. En daarnaast zijn we er als hecht team óók voor elkaar. We vertellen je er graag alles over!

Ik kan bij heel veel verschillende soorten bedrijven werkzaam zijn en daar leer ik veel van. Daarom kies ik voor BrainCap.

Richard,

.Net ontwikkelaar

Bij ons draait alles om samenwerking en collegialiteit. We zijn een hecht team, werken samen aan dezelfde doelen en kennen elkaar persoonlijk. Met toonaangevende opdrachtgevers en fijne collega’s is het hier geweldig werken!

Hanneke,

Corporate Marketing Manager

Lekkere korte lijnen, het is een hecht team en er zijn altijd mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Kevin,

Security Engineer

Ik heb gekozen voor BrainCap vanwege de afwisseling van projecten, diverse klanten, wereld- en bedrijfsculturen.

John,

Business Analist / Projectmanager

Dit is wat we doen!

Lees hier het laatste nieuws en kersverse inzichten van onze collega’s

Neem contact met ons op!

Onze testers en ontwikkelaars staan klaar om jouw (complexe) uitdaging beet te pakken. Stuur ons je vraag, dan bellen we je op korte termijn terug voor een kennismaking. Wij zorgen dat ’t in orde komt!

"*" geeft vereiste velden aan

Willard staat klaar om je te helpen!