BrainCap viert 15-jarig bestaan
Nieuws
Welkom GRCcontrol
Nieuws
Detachering in de ICT
Nieuws
Solliciteren kun je leren (of laat je detacheren)
Nieuws
De belangrijkste redenen om ICT-capaciteit in te huren
Nieuws
UWV verlengt samenwerking met BrainCap
Nieuws
566125
Vacature
695394
Vacature
1010963
Vacature
584611
Vacature
584602
Vacature
570097
Vacature
1016179
Vacature
1015349
Vacature
Homepage
Pagina
Privacy & Cookies
Pagina
Contact
Pagina
678911
Vacature
1016180
Vacature
1015579
Vacature
Werken bij
Pagina
ICT Professionals
Pagina
Over Braincap
Pagina
Nieuws
Pagina
Opdrachten
Pagina
Applicatiebeheerders
Pagina
Business & Data-­analisten
Pagina
Testers & ontwikkelaars
Pagina
Selecteer met - Kies met

Solliciteren kun je leren (of laat je detacheren)

Je zal het maar hebben. Sollicitatieangst. Vreemd is het niet. Want ook al is het uitgangspunt een kennismakingsgesprek met een gelijkwaardige gesprekspartner, je legt als kandidaat wel je ziel en zaligheid op tafel. En dan hebben we het nog niet eens over het traject dat eraan voorafgaat zoals het formuleren van je motivatie en het verzorgen van een goed CV.

Zo doe je dat!

Het uiteindelijke sollicitatiegesprek gaat de een wat makkelijker af dan de ander, en dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Het gemak waarmee mensen een gesprek in gaan is vaak inherent aan de functie waarop wordt gesolliciteerd. Hebben wij bijvoorbeeld een vacature voor een salesmanager, dan komen de kandidaten blakend van zelfvertrouwen binnen en vinden we soms zelfs dat het best wat minder kan met al dat zelfbewuste gedoe. Anderzijds komen er bij ons regelmatig geweldige applicatieontwikkelaars over de vloer die het al lastig vinden om zichzelf bij binnenkomst voor te stellen. Knettergoed in hun werk en tegelijkertijd zo geremd in hun communicatie dat ze zichzelf benadelen bij het presenteren van hun kennis en kunde. Dat is jammer voor veel IT’ers die best wat anders zouden willen, maar niet durven.

Gelukkig hebben wij daar a. begrip en b. oplossingen voor. Dat is niet in de laatste plaats door de manier waarop we werken, namelijk in detachering. Kom je voor het eerst bij ons over de vloer, dan kijken we uiteraard naar wat je kunt en wie je bent. Op onze eigen, laagdrempelige en ongedwongen manier. Ben je eenmaal binnen dan zoeken we samen naar een opdracht. We helpen je met gesprekken en trainingen. En wat nog veel prettiger is, is dat je als je weer een nieuwe opdracht wilt, je niet het hele sollicitatietraject opnieuw hoeft te doorlopen. Je bent immers al bij ons in dienst!

Kortom, detachering kan de oplossing voor je sollicitatiestruggle zijn. We nodigen je daarom van harte uit om een keer kennis met ons te komen maken. Heel informeel, lekker met een kopje thee, no pressure, geen zeskoppige jurytafel maar een uitgelezen kans voor jou om te zien of je ons leuke collega’s zou vinden. En ben je eenmaal binnen, dan wacht er een warm bad aan IT-professionals als collega’s en een prachtig netwerk met nieuwe kansen waar wij je bij helpen. Dus kom op IT’er, durf de stap te zetten. Waag die sprong en mail ons via info@braincap.nl! (want bellen is ook zo’n ding).