BrainCap viert 15-jarig bestaan
Nieuws
Welkom GRCcontrol
Nieuws
Detachering in de ICT
Nieuws
Solliciteren kun je leren (of laat je detacheren)
Nieuws
De belangrijkste redenen om ICT-capaciteit in te huren
Nieuws
UWV verlengt samenwerking met BrainCap
Nieuws
566125
Vacature
695394
Vacature
1010963
Vacature
584611
Vacature
584602
Vacature
570097
Vacature
1016179
Vacature
1015349
Vacature
Homepage
Pagina
Privacy & Cookies
Pagina
Contact
Pagina
678911
Vacature
1016180
Vacature
1015579
Vacature
Werken bij
Pagina
ICT Professionals
Pagina
Over Braincap
Pagina
Nieuws
Pagina
Opdrachten
Pagina
Applicatiebeheerders
Pagina
Business & Data-­analisten
Pagina
Testers & ontwikkelaars
Pagina
Selecteer met - Kies met

Wij zijn BrainCap!

Jij hebt een ICT-vraagstuk, wij staan klaar met de oplossing!

Bij BrainCap ICT Professionals ontzorgen we je met gedreven ICT-specialisten. Of je nu deel uitmaakt van een kleine startup of een grote multinational, wij zorgen ervoor dat onze professionals naadloos aansluiten bij de unieke behoeften van jouw organisatie. Naast detacheringskrachten bieden we ervaren zelfstandigen voor het invullen van interimprojecten. Met ons uitgebreide netwerk van toegewijde IT-professionals is er altijd iemand die perfect past bij jouw project en team!

Onze slimme aanpakkers staan klaar om jou te helpen

Geen branche kan meer zonder goede ICT. Of je nu werkt in de productie-industrie, de zakelijke dienstverlening, het onderwijs of bij de overheid: je bent áltijd afhankelijk van bepaalde systemen en programma’s, die zorgen dat jij jouw werk kunt doen. Maar de kennis om deze systemen te implementeren, onderhouden en verbeteren heb je misschien niét in huis. En dat is wanneer je rekent op BrainCap.

Onze gedreven ICT-experts gaan op detacheringsbasis aan de slag en zorgen dat er gedaan wordt wat nodig is om jullie systemen en processen draaiende te krijgen én te houden. We werken dus veel op locatie bij onze klanten, maar ondanks die verschillende werkplekken wel een hechte club met een passie voor ICT. Een vak waarin we blijven ontwikkelen en innoveren! Dat merk je aan onze enthousiaste houding en onze liefde voor ’t vak!

GroepsFoto-3-e1657637974628

Kies voor leuk en veelzijdig werk in ons gezellige team!

Met jouw passie voor ICT maak je klanten, collega’s en ook jezelf blij!

Als je bij ons aan de slag gaat merk je écht de passie, warmte en het enthousiasme. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich écht thuis voelen. En dat iedereen kan doen wat hij of zij leuk vindt. Daar zetten we ons samen voor in, dag in, dag uit!

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven aanpakkers met een hart voor de zaak en oog voor detail. Met jouw skills, ga je ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn! Bekijk onze openstaande vacatures hier!

Open Sollicitatie

Aantal uren.: 36-38
Relatie: BrainCap ICT Professionals
Functie groep: Open Sollicitatie
Soort klant: 217838

SharePoint Consultant

Aantal uren.: 36-38
Relatie: BrainCap ICT Professionals
Functie groep: SharePoint consultant

Business Analist

Aantal uren.: 36-38
Relatie: BrainCap ICT Professionals
Functie groep: Business Analist

Functioneel Applicatiebeheerder

Aantal uren.: 36-38
Relatie: BrainCap ICT profecionals
Deadline reageren: 2020-05-29
Functie groep: Applicatiebeheer

Technisch Applicatiebeheerder

Aantal uren.: 36-38
Relatie: BrainCap ICT profecionals
Deadline reageren: 2020-05-29
Functie groep: Applicatiebeheer

Java Developer

Aantal uren.: 36-38
Relatie: BrainCap ICT profecionals
Deadline reageren: 2020-05-29
Functie groep: Java Developer

Ik vertel je graag meer over jouw kansen binnen ons mooie team!

Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Daar investeren we dus in. Met plezier en met de volle overtuiging dat jij, wij en onze klanten daar beter van worden.

 

Dirk, Fieldmanager

Betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, medewerkers en maatschappij

Wij zijn betrokken en gaan respectvol met elkaar en onze omgeving om. Dagelijks zetten wij ons beste beentje voort bij onze opdrachtgevers door ze op het gebied van hun ICT-vraagstukken te adviseren en te ondersteunen. Dit vinden wij belangrijk en doen we zo goed mogelijk, zodat we op een positieve manier bijdragen aan de groei en lange termijn doelen van de organisaties waarvoor wij werken. Zo zorgen wij ervoor dat we duurzaam succes behalen voor en bij onze opdrachtgevers. Onze overtuiging is dat we dit bereiken door goedwerkgeverschap. Wij willen op een positieve manier waarde toevoegen aan onze opdrachtgevers, medewerkers, partners en de samenleving.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij staan middenin de maatschappij en dragen graag ons steentje bij. Dit doen we op verschillende manieren, maar wel altijd passend bij waar wij als bedrijf voor staan. Uiteraard doen we dit niet alleen, maar met onze collega’s. Samen maken we het verschil!

Donatie-aan-KWF-Sesos-IT-Group

Onze ISO certificering

Maar wat betekend dat precies?

In vrijwel elke sector staat ISO 9001 bekend als een internationaal erkende standaard voor kwaliteitsmanagement. Deze norm wordt gepubliceerd door de International Standardization Organization (ISO), ontstaan uit een samenwerking van organisaties wereldwijd en breed toegepast in talloze bedrijven. In Nederland wordt de norm uitgebracht door NEN onder de volledige titel NEN-EN-ISO 9001.

ISO 9001 is wereldwijd erkend en stelt eisen aan kwaliteitsmanagement, waardoor het een maatstaf is voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement komt tot uiting in alle aspecten van het proces binnen uw organisatie dat uw product of dienst voortbrengt. Het zorgt ervoor dat uw organisatie effectief beheert dat uw product of dienst voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten en andere belanghebbenden, zoals wetgeving. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement garandeert u voortdurende verbetering van de kwaliteit, zodat u steeds beter kunt voldoen aan de behoeften van uw klanten.

Dit is wat we doen!

Lees hier het laatste nieuws en kersverse inzichten van onze collega’s

Neem contact met ons op!

Wij staan klaar om je meer te vertellen over wie we zijn en wat we doen. Vul het formulier in, dan bellen we je op korte termijn terug voor een kennismaking. We kijken er naar uit om je te spreken!

"*" geeft vereiste velden aan

Carola staat klaar om je te helpen!