BrainCap viert 15-jarig bestaan
Nieuws
Detachering in de ICT
Nieuws
Welkom GRCcontrol
Nieuws
Solliciteren kun je leren (of laat je detacheren)
Nieuws
De belangrijkste redenen om ICT-capaciteit in te huren
Nieuws
UWV verlengt samenwerking met BrainCap
Nieuws
584611
Vacature
1016179
Vacature
1016180
Vacature
1010963
Vacature
584602
Vacature
570097
Vacature
566125
Vacature
695394
Vacature
678911
Vacature
1015579
Vacature
1015349
Vacature
Homepage
Pagina
Privacy & Cookies
Pagina
Contact
Pagina
Werken bij
Pagina
ICT Professionals
Pagina
Over Braincap
Pagina
Nieuws
Pagina
Opdrachten
Pagina
Applicatiebeheerders
Pagina
Business & Data-­analisten
Pagina
Testers & ontwikkelaars
Pagina
Selecteer met - Kies met

Slimme business­analisten

Geef jouw data waarde!

De data uit de programma’s die je gebruikt, zeggen veel over jullie bedrijf. Onze businessanalisten zetten deze data om in waardevolle inzichten en aanbevelingen, waardoor je jouw processen kunt stroomlijnen. Dankzij onze uitgebreide kennis van systemen én jouw bedrijf, helpen onze analisten jullie bij het ontwikkelen van strategieën die zorgen dat iedereen binnen jouw organisatie beter en efficiënter kan werken. Dit kan als tijdelijk project, maar ook op vaste perioden in ‘t jaar. Geef ook jouw data waarde en start met een vrijblijvende afspraak!

Dit is wat onze experts voor je kunnen betekenen

  • Behoeften analyseren: onze businessanalisten werken nauw samen met bedrijfsleiders en gebruikers om de behoeften van uw organisatie te begrijpen en te definiëren. Ze verzamelen en documenteren jouw wensen nauwkeurig om te zorgen dat de oplossingen aan de zakelijke doelstellingen voldoen.
  • Data-analyse: Onze businessanalisten analyseren data om trends te identificeren, problemen op te lossen en de besluitvorming te ondersteunen. Dit houdt in dat ze data uit verschillende bronnen verzamelen, analyseren en interpreteren om concrete inzichten te bieden.
  • Procesverbetering: De verzamelde data wordt gebruikt voor het verbeteren van bedrijfsprocessen. Dit helpt bij het stroomlijnen van operaties, het verminderen van verspilling, of het verbeteren van klanttevredenheid!

Onze experts aan ’t woord

“Er valt héél veel te leren van data. Door systemen en processen van boven tot onder te analyseren, kom ik áltijd tot interessante inzichten en conclusies die van cruciale invloed zijn op werkgemak, klanttevredenheid en efficiëntie! En het leukste vind ik dat onze conclusies ook echt gebruikt worden.”

 

Jan-Jaap Sanderse, businessanalist

We kunnen niet zonder onze collega’s…

…en daarom laten we ze graag aan ’t woord!

Dag in, dag uit doen we er alles aan om onze opdrachtgevers blij te maken met slimme oplossingen. En daarnaast zijn we er als hecht team óók voor elkaar. We vertellen u er graag alles over!

Ik kan bij heel veel verschillende soorten bedrijven werkzaam zijn en daar leer ik veel van. Daarom kies ik voor BrainCap.

Richard,

.Net ontwikkelaar

Bij ons draait alles om samenwerking en collegialiteit. We zijn een hecht team, werken samen aan dezelfde doelen en kennen elkaar persoonlijk. Met toonaangevende opdrachtgevers en fijne collega’s is het hier geweldig werken!

Hanneke,

Corporate Marketing Manager

Lekkere korte lijnen, het is een hecht team en er zijn altijd mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Kevin,

Security Engineer

Ik heb gekozen voor BrainCap vanwege de afwisseling van projecten, diverse klanten, wereld- en bedrijfsculturen.

John,

Business Analist / Projectmanager

Dit is wat we doen!

Lees hier het laatste nieuws en kersverse inzichten van onze collega’s

Neem contact met ons op!

Onze businessanalisten staan klaar om jouw data om te zetten in heldere aanbevelingen. Vul het formulier in, dan bellen we je op korte termijn terug voor een kennismaking. Wij zorgen dat ’t in orde komt!

"*" geeft vereiste velden aan

Willard staat klaar om je te helpen!