Zoekt u hoger opgeleide ICT-vakspecialisten?

BrainCap levert ICT-professionals. We detacheren onze goed getrainde mensen bij onze klanten en we vullen opdrachten in bij kleine en grote organisaties. In heel Nederland. Ook kunnen we u voorzien van ervaren ZZP’ers.

We richten ons op vier kerncompetenties, Infrastructure Solutions, Software Development, Testing en Cybersecurity.

ICT Professionals

TESTER

Op zoek naar ervaren testers? Bel BrainCap!

DEVELOPER

Software ontwikkelaar nodig? Neem contact op met BrainCap!

SYSTEEMBEHEERDER

Door de wol geverfde infra-mensen nodig? Mail BrainCap!

SECURITY SPECIALIST

Extra securityspecialisme nodig? Bel of mail BrainCap ICT Professionals

De markt verandert. De vraag naar ICT-professionals neemt toe. Nieuwe technologie ontwikkelt zich in een razend tempo en de wetgeving verandert. De wereld globaliseert, iedereen werkt in de cloud er ontstaan nieuwe vakgebieden zoals cyber security.
Omdat BrainCap ICT Professionals deel uitmaakt van BrainCap Software & Services, maken we die verandering zelf ook iedere dag mee. En we begrijpen daarom nog wat uw behoefte is.

ICT professionals

BrainCap beperkt zich niet tot bovenstaande competenties maar zoekt mee naar antwoorden op de nieuwe eisen van de markt en van klanten. We kijken samen vooruit naar wat ons te wachten staat. Met flexibele oplossingen en met de hulp van onze ervaringsspecialisten.

Zo werkt BrainCap ICT Professionals mee aan de ontwikkeling van het ICT-landschap. Met het leveren van ervaren ICT-professionals en vakspecialisten en met het zoeken naar oud én nieuw talent. Ons kantoor staat in Beverwijk en werken ook vanuit onze locatie op Breda International Airport in Bosschenhoofd. Kennismaken? Bel ons dan op 088-275 48 88 of stuur een e-mail naar info@braincap.nl


BACK