Zoekt u hoger opgeleide ICT-vakspecialisten?

BrainCap levert ICT-professionals. We detacheren onze goed getrainde mensen bij onze klanten en we vullen opdrachten in bij kleine en grote organisaties in heel Nederland. We richten ons in eerste instantie op drie kerncompetenties, Infrastructure Solutions, Software Development en Testing.

ICT Professionals

TESTER

Op zoek naar ervaren testers? Bel BrainCap!

DEVELOPER

Software ontwikkelaar nodig? Neem contact op met BrainCap!

SYSTEEMBEHEERDER

Door de wol geverfde infra-mensen nodig? Mail BrainCap!

SECURITY SPECIALIST

Extra securityspecialisme nodig? Bel of mail BrainCap ICT Professionals

ot security specialist

Maar de markt verandert. De vraag naar ICT-professionals neemt toe. Nieuwe technologieën ontwikkelen zich in een razend tempo en de wetgeving verandert. De wereld globaliseert, iedereen werkt in de cloud er ontstaan nieuwe vakgebieden zoals cyber security.

Omdat BrainCap ICT Professionals deel uitmaakt van BrainCap Software & Services, maken we die verandering zelf ook dagelijks mee. En we begrijpen daarom des te beter wat uw behoefte is.

We beperken ons daarom niet tot bovenstaande competenties maar helpen mee in de zoektocht naar antwoorden op de nieuwe eisen van de markt en van onze klanten. En we kijken vooruit, samen met u, naar wat ons te wachten staat. Met flexibele oplossingen en inbreng van onze ervaringsspecialisten.

Zo werkt BrainCap ICT Professionals mee aan de ontwikkeling van het ICT-landschap. Met het leveren van ervaren ICT-professionals en vakspecialisten en met het zoeken naar oud én nieuw talent. We zijn gevestigd in Beverwijk en werken ook vanuit onze locatie op Breda International Airport in Bosschenhoofd. Kennismaken? Bel ons dan op 088-275 48 88 of stuur een mail naar info@braincap.nl


BACK