MAAK KENNIS MET ONZE ICT-PROFESSIONALS

De vraag naar ICT professionals

Digitalisering vindt in een rap tempo plaats. Het veranderende IT landschap vraagt om veranderingen van de IT organisatie met vaak grote en complexe vraagstukken en grote investeringen. Om mee te gaan met deze ontwikkelingen en IT te borgen in de organisatie is specialistische kennis nodig welke niet altijd in huis is en die ook door krapte op de arbeidsmarkt moeilijk te verkrijgen is.

Bovendien is het bij veel bedrijven te weinig werk om deze specialistische kennis fulltime in huis te halen, maar wel noodzaak tot het verkrijgen van deze kennis om projecten/werkzaamheden succesvol te implementeren binnen de gestelde deadlines. Ook de dagelijkse IT werkzaamheden staan onder druk door hoge werkdruk op IT collega’s die mede wordt veroorzaakt door onderbezetting door de huidige krapte op de arbeidsmarkt).

Haal capaciteit en kennis in huis!

Met de inzet van onze BrainCapper beschikt u direct over de juiste kennis, zodat uw ICT project/werkzaamheden niet stil komen te vallen. Zo helpen wij onze klanten met hun ICT vraagstukken.

Zo hebben wij o.a. de volgende specialisten beschikbaar:

  • Systeem- & (functioneel) applicatiebeheerders
  • Business- & informatie analisten
  • Netwerk- & securityspecialisten
  • Implementatie– en migratieconsultants
  • Testers en developers
  • Microsoft 365 & Sharepoint specialisten

Voordelen van Detachering

Wij zorgen voor een flexibele schil van professionals voor al uw ICT vraagstukken. U kunt makkelijk op en afschalen en krijgt ondersteuning van een BrainCapper die niet langdurig ingewerkt hoeft te worden en beschikt over de kennis (opleiding en ervaring) die u nodig heeft. U haalt de specifieke kennis in huis waarover u zelf niet beschikt voor de periode waarvoor dat nodig is. Door deze flexibele inzet zit u niet vast aan een (langdurig) dienstverband en bespaart op personeelskosten. Zo zorgen wij ervoor dat al uw ICT vraagstukken, werkzaamheden of projecten goed verlopen en uw medewerkers de juiste ondersteuning krijgen die nodig is om samen te zorgen voor een succesvol traject. Bovendien zorgen onze mensen voor een frisse wind op uw afdeling. Zij zorgen voor het bijspijkeren van ontbrekende kennis in het bedrijf en zetten zo uw medewerkers (weer) in hun kracht. Zo helpen wij vanuit 1 loket onze klanten met al hun ICT vraagstukken. Kennis van ICT is immers ons kapitaal!

BACK