Zoekt u echte vakspecialisten?

BrainCap levert hoogopgeleide ICT-professionals

We detacheren onze goed getrainde mensen bij onze klanten en we vullen opdrachten in bij kleine en grote organisaties. In heel Nederland. Ook kunnen we u voorzien van ervaren ZZP’ers. We hebben een groot netwerk van professionals die graag werken in de IT.

We richten ons op vier kerncompetenties, Infrastructure Solutions, Software Development, Testing en Cybersecurity. Onze mensen zijn ervaren specialisten die minimaal op medior niveau inzetbaar zijn.

MEER WETEN OVER DETACHERING?
ICT Professionals

TESTER

Op zoek naar ervaren testers? Bel BrainCap!

DEVELOPER

Software ontwikkelaar nodig? Neem contact op met BrainCap!

SYSTEEMBEHEERDER

Door de wol geverfde infra-mensen nodig? Mail BrainCap!

SECURITY SPECIALIST

Extra securityspecialisme nodig? Bel of mail BrainCap ICT Professionals

Niet de grootste, wel de beste

BrainCap is actief in detachering en sinds 2007 expert op het gebied van werken in de it. We zijn specialist in het inhuren en detacheren van testers, developers en systemengineers en securityspecialisten. Doordat we ons exclusief richten op deze competenties, beschikken we over betrouwbaar netwerk van hoogopgeleide en trouwe vakmensen die graag voor en bij ons werken.

Iedere dag helpen onze professionals mee aan het vormgeven van het Nederlandse IT-landschap. Dat doen we bij toonaangevende bedrijven zoals de Belastingdienst en Nationale Nederlanden. Ons ervaren resource- en salesteam zorgt voor een efficiënt (ISO-gecertificeerd) proces dat loopt van reruiten en sources tot contractmanagement en screening. Zodat onze klanten altijd verzekerd is van de juiste kandidaat en de beste kwaliteit. We willen graag de beste zijn, niet de grootste.

‘Wat fijn dat jullie Cyber Incident Respons Team direct kon inspringen toen we slachtoffer waren van een ransomware aanval. Dat heeft ons veel ellende en geld bespaard’
ICT professionals

BrainCap zoekt mee naar antwoorden

Samen kijken we verder

BrainCap beperkt zich niet tot bovenstaande competenties maar zoekt mee naar antwoorden op de nieuwe eisen van de markt en van klanten. We kijken samen vooruit naar wat ons te wachten staat. Met flexibele oplossingen en met de hulp van onze ervaringsspecialisten.

Zo werkt BrainCap ICT Professionals mee aan de ontwikkeling van het ICT-landschap. Met het leveren van ervaren ICT-professionals en vakspecialisten en met het zoeken naar oud én nieuw talent. Ons kantoor staat in Beverwijk en onze klanten bevinden zich door heel Nederland maar vooral in de randstad. Kennismaken? Of werken in de IT? Bel ons dan op 088-275 48 88 of stuur een e-mail naar info@braincap.nl


BACK