BrainCap opent kantoor Zuid op unieke locatie

Beverwijk, 12 april 2017 – BrainCap ICT Professionals is vanaf heden ook actief vanuit een tweede, unieke locatie, Breda International Airport in Bosschenhoofd.
BrainCap ICT Professionals is onderdeel van BrainCap Software & Services, een organisatie die bedrijven ondersteunt in hun ICT-processen. Deze overkoepelende organisatie heeft vanuit haar bedrijfsactiviteiten een link met de luchtvaart en is daarom gevestigd op Breda International Airport. Bij het zoeken naar een geschikte locatie om de detacheringsactiviteiten van BrainCap ICT Professionals verder uit te breiden naar het Zuiden van het land, was dit kantoor de meest voor de hand liggende oplossing.

Directeur Marco van der Breggen licht toe: ‘Met onze complete organisatie ondersteunen we het bedrijfsleven in hun ICT-processen. Vanuit Bosschenhoofd en Heerenveen bieden we softwareoplossingen en vanuit ons kantoor in Beverwijk bieden we ICT-diensten, waaronder detachering. Om een betere landelijke dekking te hebben, wilden we graag uitbreiden naar het Zuiden. Vanwege de synergie tussen ons dienstenaanbod en onze softwaredivisie, was de stap naar Bosschenhoofd snel gezet. Dat we op een bijzondere locatie zitten, geeft nog meer allure aan ons bedrijf en extra mogelijkheden om onze relaties eens op een andere manier te ontvangen. Bovendien is de geografische ligging voor een bedrijf dat zo breed inzetbaar is in ICT bijzonder interessant’, aldus de gedreven ondernemer.

Vorig jaar nog organiseerde BrainCap ICT Professionals in samenwerking met BrainCap Managed ICT Services en BrainCap Cyber Security een Open Huis in het nieuwe kantoor in Beverwijk. De organisatie is van plan om binnenkort ook vanuit de vestiging in Heerenveen te gaan opereren.

 

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK