BrainCap Zuid geopend

Wist u dat BrainCap ICT Professionals ook actief is vanuit een tweede, unieke locatie, Breda International Airport in Bosschenhoofd?

BrainCap Software & Services ondersteunt het bedrijfsleven in hun ICT-processen. Vanuit Bosschenhoofd en Heerenveen bieden we softwareoplossingen en vanuit Beverwijk bieden we ICT-diensten, waaronder detachering. Voor een betere landelijke dekking en vanwege de synergie met de softwaredivisie, was de stap naar Bosschenhoofd snel gezet. Deze bijzondere locatie geeft nog meer allure aan ons bedrijf, extra mogelijkheden om onze relaties op een andere manier te ontvangen en de geografische ligging is bijzonder interessant vanwege onze brede inzetbaarheid in ICT.

Voor salesinformatie over BrainCap ICT Professionals in onze vestiging in Bosschenhoofd kunt u contact opnemen met accountmanager Bart de Paauw via bart.de.paauw@braincap.nl. Het telefoonnummer isĀ +31 (0) 88 275 48 88.

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK