BrainCap neemt deel aan de IT-carrièredagen

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 november a.s. neemt BrainCap deel aan de IT Carrièredagen in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. De IT Carrièredagen zijn onderdeel van de Carrièrebeurs en in onze gezellige en gastvrije stand (nummer 66) vertellen onze enthousiaste collega’s over hun ervaring bij BrainCap en wat we als organisatie te bieden hebben. We geven speciale aandacht aan cybersecurity, omdat we hier geschikte kandidaten voor zoeken en omdat we onze kennis hierin graag delen. We zoeken uiteraard ook kandidaten voor de disciplines Infra, Testing en Development.

Kortom, we bieden heel veel informatie over onze organisatie vanuit onze gezellige huiskamer waar o.a. de koffie voor je klaarstaat. Nieuwsgierig? Kom dan zeker even kijken of geef deze gouden tip aan iemand die je ook een leuke ICT-job gunt!

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK