Nieuwe whitepaper online over Endpoint Beveiliging

We hebben weer een mooie whitepaper voor u beschikbaar. Deze keer over Endpoint Beveiliging. De wereld om ons heen wordt met de dag smarter en we zijn in groeiende mate afhankelijk van digitale apparatuur. In de praktijk merken we dat nog veel ondernemers denken dat het bij hun bedrijf zo’n vaart niet zal lopen met hun digitale (on)veiligheid. Waarom zou juist hun bedrijf gehackt worden? Door de hype rondom cyber security zouden we bijna vergeten dat uw digitale veiligheid afhankelijk is van een groot aantal andere factoren. U moet daarom maatregelen nemen om uw bedrijf hiertegen te wapenen. Endpoint Beveiliging is daar een belangrijk onderdeel van. Lees hier meer over in onze whitepaper!

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK