nieuwsbrief AVG

JA, blijf mij mailen!

Vandaag hebben we via onze nieuwsbrief een speciaal verzoek gestuurd om u te mogen blijven mailen. U klikt toch ook op JA? Want in de BrainCap NEWS leest u alle updates over ons, de markt en ICT. Ook communiceren we via onze nieuwsbrief de evenementen die we organiseren en stellen we nieuwe collega’s aan u voor. Onderwerpen die voor u van belang zijn.

We willen dit in de toekomst graag per e-mail blijven doen. Het is voor ons de meest efficiënte manier om een grote groep relaties te bereiken en (tijdig) te informeren. Wanneer u zelf ook gebruik maakt van een digitale nieuwsbrief, dan begrijpt u precies wat we bedoelen.

Omdat vanaf 25 mei a.s. de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht gaat, hebben we hier uw toestemming voor nodig. Want uw privacy staat voorop. Onze Privacystatement vindt u op onze website.

Toestemming geven is een kleine moeite voor u, maar een groot plezier voor ons. Bij voorbaat dank voor uw klik op de knop en hopelijk tot mails!

PS Ontvangt u de BrainCap NEWS nog niet? Aanmelden kan via www.braincap.nl (rechts onderaan op de homepage). Tot mails!

 

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK