braincap brochure

Een blog over print

Ik hou van print. Ik hou ervan om boekjes door te bladeren en plaatjes te kijken. Ik hou ervan om mooie verhalen te lezen en te bladeren van het ene hoogtepunt naar het volgende hoofdstuk. Om te zien hoeveel pagina’s ik al heb om geslagen en om te balen van die drie pagina’s die ik nog over heb als mijn boek bijna uit is.

Ik hou van lezen in boeken, in bladen en in kranten. Ik hou zelfs van reclamefolders. Waarom? Omdat print zo lekker veel body heeft. Print heeft mooie foto’s en mooie kleurtjes die leven. Je hebt iets om vast te pakken en om aan te zitten. Ik kan likkebaardend kijken naar een stapel magazines die erop liggen te wachten om doorgebladerd en gelezen te worden. En daarna vind ik ze nog steeds mooi en laat ik ze graag liggen.

Kortom, ik hou van print. Niets ten nadele van online hoor, dat is alleen een andere wereld. En die twee werelden bestaan prima naast elkaar. Ze sluiten elkaar niet uit en vullen elkaar juist aan. Want waar de een liever op z’n e-reader scrolt en al klikkend de wereld verkent, zal de ander getriggerd worden door een mooi blad of flashy folder. En waar je als marketeer een spoor van digitale broodkruimels achter kunt laten om fysiek gevonden te kunnen worden, kun je ook een spoor van papieren broodkruimels achterlaten om online gevonden te kunnen worden.

Daarom hebben wij naast onze online content een hele mooie papieren brochure ontwikkeld voor en over BrainCap Cyber Security. Een prachtig stukje print met sexy spotvernis, oeh lala, dat een inkijkje geeft in wie we zijn, wat we doen en waarom. Een brochure die de lezer triggert om hem open te slaan en nader kennis met ons te maken.

Ondanks het feit dat we een ICT-bedrijf zijn en digitalisering best een dingetje is, hebben we uiteindelijk met mensen te maken die we willen verleiden om met ons samen te werken. En verleiden kan met Tinder maar ook met een mooi boekje dat je graag bewaart en waar iedereen een kijkje in kan nemen.

We zijn dus hartstikke trots op onze mooie, nieuwe brochure. Ken je ons nog niet, dan mag je er een. Ken je ons wel? Dan ook!

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK