PALO ALTO NETWORKS AWARD VOOR BRAINCAP

Tijdens de Nextwave PartnerUp Summer Edition van Palo Alto Networks in Rotterdam heeft BrainCap Cyber Security de ‘Most Innovative Deal of the Year’ award ontvangen. BrainCap ontving de award voor een project waarbij de beveiliging van de eindklant verder ging dan gebruikelijk is en waar ook Palo Alto een significante bijdrage aan leverde.

‘We ontvingen de award voor een groot, industrieel project’, licht Frank Kemeling, manager van BrainCap Cyber Security, toe. ‘In het project hadden we te maken met diverse complexe omgevingen die 24/7 moesten draaien, verschillende beheerders en kennisniveaus en BRZO-installaties. Onze manier van samenwerken met de beheerders in een dergelijk groot en ingewikkeld project maakte het bijzonder.’

BrainCap betrok Palo Alto Networks bij het project voor de levering van hun TRAPS-endpointoplossingen en Next Generation Firewalls. De samenwerking tussen cybersecuritybedrijf BrainCap en Palo Alto Networks, wereldwijd leverancier van firewalls, cloud security, endpoint protection, threat detection en prevention en application frameworks, is ontstaan vanwege hun gemeenschappelijke expertise in industriële cybersecurity.

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK