g4s kiest voor redsocks

G4S kiest RedSocks Security voor uitbreiding naar cybersecurity

Den Haag, 23 juli 2018 – G4S, wereldwijd marktleider op het gebied van veiligheids- en beveiligingsoplossingen, kiest RedSocks Security voor de uitbreiding van het portfolio naar cybersecurity. RedSocks Security is specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit. Met deze samenwerking wordt de G4S Cyberdesk gelanceerd: de oplossing waarin de geïntegreerde RedSocks Malicious Threat Detection-technologie continu digitale verkeersstromen monitort en deze analyseert op de aanwezigheid van verdacht netwerkgedrag, malware en potentiële datalekken. Hiermee is G4S in staat om haar klanten beveiligingsoplossingen in zowel fysieke als digitale security-omgevingen te bieden. De samenwerking is uniek in de bestaande securitywereld, waarin fysieke en digitale security altijd los van elkaar opereerden.

Integratie met 24-uurs meldkamer
G4S werkt met een 24-uurs meldkamer waarin klantomgevingen gemonitord worden. Het detectiesysteem van RedSocks Security is hierop aangesloten. Wanneer er een alarm afgaat wegens verdacht netwerkgedrag, komt de melding in de meldkamer terecht. Indien noodzakelijk kan ICT-specialist Braincap Cyber Security ingezet worden als cyber response team om de dreiging te onderzoeken. Het systeem wordt in de Nederlandse markt gelanceerd en ondersteunt de AVG-regelgeving met uitgebreide rapportages om compliance inzichtelijk te maken.

Vinz van Es, Managing Director bij G4S: “We zijn heel blij met de samenwerking met RedSocks Security ter uitbreiding van ons productportfolio. Bij G4S kijken we continu naar nieuwe technologische ontwikkelingen die passen bij onze bestaande business. RedSocks Security is een goede en professionele partner wiens oplossing perfect past bij onze bestaande monitoring- en detectiesystemen. Nu kunnen we in het hele spectrum van security monitoren, detecteren en reageren.”

Gertjan Schol, Senior Consultant bij RedSocks Security: “We zijn erg trots op deze unieke samenwerking met een grote securityspecialist als G4S. Met G4S kunnen wij onze markt verder vergroten en bouwen aan het bewustzijn rondom cybercriminaliteit. Samen brengen we de fysieke en digitale wereld bij elkaar. Of het nu om inbrekers gaat of cybercriminelen, met deze oplossing worden beiden gedetecteerd. Het resultaat is een uitgebreide rapportage waarin fysieke en cyberdetectie samenkomen. Dit maakt deze samenwerking uniek voor de klant.”

Over RedSocks Security
RedSocks Security is specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit. Door het gebruik van Machine Learning, Artificial Intelligence en Cyber Threat Intelligence wordt het mogelijk voor RedSocks Security om non-intrusive, real-time malicious breach detection oplossingen en incident response te bieden. De oplossingen zijn toepasbaar in organisaties ongeacht hun grootte en faciliteren compliance met EU-privacywetgeving.

RedSocks Security biedt de RedSocksMTD® zowel als hardware en als virtuele network appliance. Deze innovatieve, schaalbare oplossing analyseert uitgaand netwerkverkeer (Netflow, IPFIX) real time, op basis van bestemmingen en gedragingen en lijsten van malicious indicators, wat organisaties helpt met het sneller opsporen van cyberdreigingen.

Over G4S
G4S is wereldmarktleider in veiligheids- en beveiligingsoplossingen en is gespecialiseerd in outsourcing van bedrijfsprocessen in sectoren waar safety en security risico’s worden beschouwd als een strategische bedreiging. G4S is beursgenoteerd in Londen en Kopenhagen en is wereldmarktleider met ruim 570.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 90 landen. In Nederland is G4S marktleider met ruim 6.000 medewerkers.

Bron: persberichten.com

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK