ultimate test drive OT

Unieke Ultimate Test Drive voor OT met Palo Alto

Cybersecurity in de industrie is een vak apart. Een buitengewone discipline binnen cybersecurity die gespecialiseerde engineers, state of the art technologie en gedegen kennis van industrial control systems vereist. BrainCap Cyber Security en Palo Alto Networks organiseren daarom op 9 mei a.s. de Ultimate Test Drive voor OT. In de geavanceerde Ultimate Test Drive van Palo Alto gaan we dieper in op deze specifieke uitdagingen binnen OT-security en op wat de mogelijkheden zijn om dergelijke complexe omgevingen optimaal te beveiligen.

Ervaar het zelf
In de ochtend neemt ICS/SCADA-securityexpert Frank Kemeling van BrainCap Cyber Security u mee in het verhaal van een fictieve klant in een industriële omgeving, die bloot staat aan een cyberdreiging. Aan de hand van deze casus worden de unieke organisatorische en operationele vereisten die OT aan cybersecurity stelt behandeld. De businesscase geeft inzicht in deze gecompliceerde problematiek en geeft passende oplossingen.

Het middagprogramma is een hands-on workshop. Hierin ervaart de deelnemer hoe relatief makkelijk het is om schade aan te richten binnen een OT-omgeving en hoe dit voorkomen kan worden met behulp van de oplossingen van Palo Alto.

Na de Ultimate Test Drive heeft u:
• Inzicht in de cyberrisico’s van de industriële omgeving
• Kunnen ervaren welke pragmatische oplossingen er zijn voor de bijzondere OT-uitdagingen
• Handvatten voor een gedegen OT-securitybeleid

Aanmelden
De workshop wordt begeleid door een specialist van Palo Alto. Gedurende de dag kunt u met Frank Kemeling en de overige deelnemers van gedachten wisselen over OT-security. U kunt zich voor deze Ultimate Test Drive voor OT-security via de registratiepagina van Palo Alto. Deelname aan deze leerzame en informatieve dag is kosteloos. Voor deelname aan het middagprogramma dient u gebruik te maken van uw eigen laptop. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname. Heeft u nog vragen over het event, dan kunt u deze stellen via communicatie@braincap.nl

Programma 9 mei
9.30 uur inloop en ontvangst
10.00 uur start van het ochtendprogramma, fictieve business case door Frank Kemeling, manager BrainCap Cyber Security
11.00 uur koffiepauze
11.15 uur hervatting ochtendprogramma
12.00 uur einde presentatie, Q&A
12.15 uur toelichting secure managed services door Michael Bachman, manager BrainCap Managed ICT Services
12.30 uur lunch
13.30 uur start van het middagprogramma, hands on cybersecuritytraining met de innovatieve oplossingen van Palo Alto
15.00 uur theepauze
15.15 uur hervatting middagprogramma
15.45 uur einde middagprogramma, afsluiting met een drankje
16.30 uur einde dag

Doelgroep
Deze dag is bestemd voor IT-managers, security netwerkbeheerders, securitymanagers, information security officers en directeuren werkzaam bij organisaties met een OT-omgeving. Het is mogelijk om met meerdere collega’s aan de sessie deel te nemen.

Locatie
Customer Briefing Center Palo Alto, Amsterdam

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK