carriere tijger

Is het pas dinsdag?

Daar zit je dan, op dinsdagmorgen. Maandag is achter de rug en de week strekt zich uit. Tijd zat nog om je klusjes af te maken, je projectje verder in te richten en zo lekker relaxt de week door te rollen. De zon schijnt alweer vandaag en je pakt je zoveelste dubbele espresso. Net als iedere andere dinsdag. Week in week uit. Jaar in jaar uit.

Maar is dit het nou? Is dit wat je wilt? Lekker door pruttelen tot je pensioen? (Het duurt overigens steeds langer voor het zo ver is, ook als je senior bent). Waar is die carrièretijger in jou, dat beest dat elke prooi wil verorberen en iedere uitdaging aan wil gaan? Waar is die passie gebleven die in je zat toen je ooit aan je ICT-opleiding begon? Wat is er over van je behoefte om problemen op te lossen en de gebruiker de dag van z’n leven te geven? Om de moeder uit nieuwe applicaties te testen? Precies, die is er nog maar die moet eens even goed gekieteld worden!

Wat jij nodig hebt, is een andere baan! Bij ons ja! Hallo ICT’er, het is AL dinsdag! Je had gister al een stap kunnen zetten naar iets prikkelends waar je je tanden in kunt zetten, je loopt een dag achter! Dus klim in je toetsenbord en solliciteer! Zoek iets nieuws waar je ICT-juices weer van gaan stromen! En kijk even bij BrainCap of wij met al onze uitroeptekens ook echt iets voor je kunnen betekenen (wij denken namelijk van wel).

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK