zaagmans

Hallo Zaagmans!

Hè lekker, de helft van de week zit er weer op! Niet dat je niet relatief enthousiast aan het werk bent, maar het kan maar voor de helft voorbij zijn. En werken vind je best leuk. Je laat je hersens even goed van links naar rechts rollen. Je luistert een podcastje. Je ziet wat collega’s waar altijd wel een favo of (mogelijke) vriend of vriendin tussen zit. Al met al een nuttige tijdsbesteding. Thuis zou je tenslotte verzanden in wat rommelen met computers. Dat je er geld voor krijgt is mooi meegenomen.

Maar wil je niet wat meer? Wil je niet meer uitdaging? Nieuwe dingen leren? Nieuwe omgevingen leren kennen? Nieuwe projecten uitvoeren of aansturen? Moet je niet gewoon eens van je luie achterste af komen en het roer omgooien? Ja natuurlijk moet je dat! Want dat zit in je aard! Problemen oplossen! Beren van de weg af schieten! Shit fixen waar anderen nachten van wakker liggen!

Dus hop ICT’er, stap eens uit die comfortzone en fix jezelf! Zeg die baan op! Want NU is dé tijd om het deta-avontuur aan te gaan! Die geniale opdrachten zijn er. Die hoef je zelf niet te vinden, dat doen wij voor je. Jij kunt zélf de regie houden en veranderen wanneer het jou uitkomt en wij zorgen ervoor dat jij in beweging kunt blijven. Wie wil dat nou niet? Transformeer daarom naar jouw eigen Zaagmans. Zaag die navelstreng met je huidige baas door en stap in de wereld die BrainCap heet! Maar misschien wil je eerst even kennismaken. Wij ook trouwens. Bel ons. De zaag staat klaar.

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK