BAM

We want more!

Soms is alles goed zoals het is. Vandaag bijvoorbeeld, donderdag. Daar hebben we allemaal een bepaald gevoel bij. Het is niet het begin van de week, niet het einde, maar het einde is wel in zicht. Wikipedia legt hem lekker on point uit: ‘Donderdag is een van de zeven dagen van de week. Het is de dag die op de woensdag volgt, de dag na donderdag is vrijdag. Als de maandag als eerste dag van de week wordt gezien, is donderdag de middelste dag van de week en de vierde dag van de werkweek.’ Helder! Donderdag is de dag zonder lading. Alles loopt lekker, tijd zat om alles af te ronden, er staan mooie afspraken in je agenda en je gaat je planning volledig redden. Jij bent in control! Lekker veilig he, dat gevoel? En, geef maar toe, dodelijk saai…

Is het niet weer eens tijd je grens een beetje op te zoeken? Een nieuwe uitdaging aan te gaan? Met een nieuwe baan of een nieuw project te starten? Waar je met het zweet in de naad aan de donderdag begint omdat je wilt presteren? Zodat je aan het einde van de week kunt zeggen ‘BAM! I nailed it!’ In plaats van ‘toedeledokie’?

Als je hiervan schrikt, neem dan nog een extra kopje kamillethee, klap klokslag 5 uur je laptop dicht en kruip vanavond lekker op de bank onder een dekentje. Maar merk je dat er ergens in je lijf iets gaat kriebelen en dat de oer-ICT’er in je loskomt, kom dan in actie! En nee, dien nou niet meteen je ontslag in. Kom eerst met ons praten. Met BrainCap. Want wij herkennen dit. Zo zijn wij hier ook gekomen. Omdat we meer willen. Wat nog meer? Hoeveel meer? Wanneer? Daar moeten we het maar eens over hebben. Zeg jij maar op welke dag want wij knallen elke dag.

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK