een kijkje in de cloud

Een kijkje in de cloud

U kunt zich voorstellen dat een bezoek aan een datacenter een unieke gebeurtenis is. U mag daar immers niet zomaar naar binnen. Maar met zoveel data in de cloud vraagt u zich wellicht af wat er eigenlijk gebeurt in een datacenter. Is het wel goed beveiligd? En hoe ziet het eruit vanbinnen?

Dat het indrukwekkend is kunnen we u verklappen. De rest mag u met eigen ogen aanschouwen want op 17 mei a.s. organiseert BrainCap Managed ICT Services in samenwerking met Uniserver een bezoek aan het Equinix datacenter in Amsterdam. Vanuit beveiligingsoogpunt is voor dit bijzondere bezoek is slechts een aantal plekken beschikbaar. Als klant van BrainCap nodigen we u graag uit om hieraan deel te nemen.

Exclusieve rondleiding met secure karakter
Tijdens het bezoek krijgt u naast een exclusieve rondleiding antwoord op vragen over de werking van een datacenter, privacy, de cloud, modern workplace, schaalbaarheid, duurzaamheid en fysieke infrastructuur. Omdat we specialist zijn in secure managed services, bieden we u méér dan een gewone rondleiding, met juist die extra informatie waar u als ondernemer van nu naar op zoek bent. En wanneer u gewoon nieuwsgierig bent, bent u ook van harte welkom!

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze unieke rondleiding door een mail te sturen naar communicatie@braincap.nl. We ontvangen u vanaf 9.30 uur met verse koffie en wat lekkers. Na een korte toelichting start de rondleiding door het datacenter zodat u nog voor de lunch weer op pad kunt.

Heeft u nog vragen, dan kunt u deze stellen via communicatie@braincap.nl. We ontvangen u graag op 17 mei a.s. in het Equinix Datacenter aan de Schepenbergweg 42, 1105AT in Amsterdam-Zuidoost.

PS Een kijkje in een datacenter nemen is zeldzaam dus meldt u zich snel aan!

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK