amazon webservices summit

Amazon Webservices Summit

Ook benieuwd welke kant het op gaat met Cloudsecurity? Dat waren wij ook. Een van onze collega’s was daarom aanwezig bij de Amazon Webservices Summit in Amsterdam.

Wat we naar aanleiding van het bezoek in ieder geval kunnen melden, is dat het continu monitoren en de beveiliging van cloudimplementaties steeds meer wordt geautomatiseerd. Een ontwikkeling die we zagen, is een volledig geautomatiseerd product dat alle technische security policies van de cloudnetwerken van een bedrijf (bestaand of nieuw gedeployed) continu checkt. Een andere ontwikkeling is een stap verder gaan dan alleen netwerk en cloud logs, maar monitoren tot en met applicatieniveau en ook elke virtualisatieniveau. Correlatie wordt gedaan op een basic niveau out-of-the-box en laat toe dat er meer correlatie worden gedaan op basis van de specifieke behoeftes van de klant.

BrainCap kan beide oplossingen adviseren aan klanten en daarmee hoe zij compliance op een technisch niveau kunnen implementeren.

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK