beveiligen van industriële netwerken en systemen

BrainCap en Nozomi Networks partners in OT-security

BrainCap Cyber Security gaat samenwerken met Nozomi Networks, wereldwijd specialist in industriële cybersecurity en nieuwe speler op de Nederlandse markt.

Nozomi Networks levert cybersecurityoplossingen voor realtime visibility in ICS/SCADA-systemen, de meet- en regelsystemen die worden gebruikt voor de aansturing van industriële processen en gebouwbeheersystemen. Door de samenwerking met Nozomi Networks voegt BrainCap Cyber Security een nieuw product toe aan zijn unieke propositie als cybersecurityspecialist in operationele technologie.

‘Cybersecurity in de industrie is een vak apart’ licht Frank Kemeling, manager van BrainCap Cyber Security, toe. ‘Ons doel is om onze klanten continu inzicht in, en controle over, hun OT-omgeving te geven. Sectoren als industrie, healthcare, waterschappen en energie staan hierin voor andere uitdagingen dan bedrijven die alleen actief zijn in een reguliere IT-omgeving. Door de samenwerking met een sterke en ervaren OT-partner als Nozomi Networks kunnen we bedrijven nog beter uitrusten met de specifieke producten en kennis die vereist zijn in deze tak van sport’ aldus Kemeling.

De oplossing van Nozomi Networks detecteert, monitort en identificeert OT-bedreigingen en integreert op eenvoudige wijze met grootschalige OT-omgevingen. Het samenwerkingsverband met BrainCap Cyber Security is ook voor Nozomi Networks een logische stap bij het toetreden van de Nederlandse markt.

‘In onze zoektocht naar een lokale partner die over diepgaande kennis van ICS/SCADA-beveiliging bezit, kwamen we al snel bij expert BrainCap Cyber Security terecht. Dit is een van de weinige partijen in Nederland die deze vergaande specialisatie en diepgaande kennis van de markt biedt. Door de samenwerking met BrainCap Cyber Security stellen we onze klanten samen in staat om niet alleen inzicht in hun situatie te hebben, maar er ook controle over te hebben’, aldus Robbert Verdonk, Director Sales Benelux van Nozomi Networks.

Voor meer informatie over BrainCap en de samenwerking met Nozomi Networks kunt u contact opnemen met Marketing en Communicatie Manager Marty Bosman via marty.bosman@braincap.nl.

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK