Ultimate Test Drive voor OT-security wegens succes herhaald!

Voor de cybersecurity van bedrijven met een geautomatiseerd productieproces is specialistische kennis nodig. Het is een vak apart. BrainCap Cyber Security en Palo Alto Networks nodigen u daarom uit voor de Ultimate Test Drive voor OT-security op 15 oktober a.s. Een evenement dat zicht richt op de specifieke uitdagingen binnen OT-security en op de mogelijkheden om deze complexe omgevingen zo goed mogelijk te beveiligen.

Inzicht in de ochtend, praktijk in de middag

In de ochtend laten we zien hoe u inzicht krijgt in de productieomgeving van uw organisatie, waar de bedrijfskritieke systemen staan. We laten zien hoe u de scheiding kunt maken tussen de OT- en IT-omgeving, met behoud van communicatie én hoe u dit secure doet.

In de middag is er een hands-on workshop. Hierin ervaren de deelnemers zelf hoe relatief makkelijk het is om schade aan te richten in een OT-omgeving en hoe u dit kunt voorkomen.

Na deze dag heeft u:                      

  • Inzicht in de cyberrisico’s van de bedrijfskritieke, industriële omgeving;
  • Ervaring met de praktische en slimme oplossingen die er zijn voor de bijzondere OT-uitdagingen;
  • Compliancy tools en handvatten voor een gedegen OT-securitybeleid.

Voor wie is deze dag?

Dit OT-security event is bestemd voor IT-managers, security netwerkbeheerders, securitymanagers, information security officers en directeuren werkzaam bij organisaties met een OT-omgeving.

Registratie en overige informatie

Het event vindt plaats in het kantoor van Palo Alto Networks in Amsterdam. Het is mogelijk om met meerdere collega’s deel te nemen. Deelname is kosteloos. In het middagprogramma dient u gebruik te maken van uw eigen laptop. Aanmelden voor dit evenement gaat via deze registratielink op de Palo Alto Networks website. Neem voor meer informatie contact op met BrainCap Cyber Security via communicatie@braincap.nl.

Programma 15 oktober
9.30 uur inloop en ontvangst
10.00 uur start van het ochtendprogramma door Frank Kemeling, manager BrainCap Cyber Security en certified ethical hacker
11.00 uur koffiepauze
11.15 uur hervatting ochtendprogramma
12.00 uur einde presentatie, Q&A
12.15 uur toelichting secure managed services door Michael Bachman, manager BrainCap Managed ICT Services
12.30 uur lunch
13.30 uur start van het middagprogramma, hands on cybersecuritytraining met de innovatieve oplossingen van Palo Alto Networks
15.00 uur theepauze
15.15 uur hervatting middagprogramma
15.45 uur einde middagprogramma, afsluiting met een drankje
16.30 uur einde dag

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet met aanmelden!

 

 

 

 

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK