OT-Security event Palo Alto Networks en BrainCap Cyber Security

Beverwijk, 2 september 2019

Op 15 oktober a.s. organiseren Palo Alto Networks en BrainCap Cyber Security een voor Nederland uniek event; de Ultimate Test Drive voor OT. De Ultimate Test Drive, een concept Palo Alto, is samen met BrainCap ontwikkeld tot OT-security event en legt de vinger op de zere plek in cybersecurity; de beveiliging van operationele technologie.

‘Aan OT-security wordt gelukkig de laatste tijd meer aandacht geschonken’, licht Frank Kemeling, manager van BrainCap Cyber Security, toe. ‘Complete fabrieken worden stilgelegd wanneer ze hun OT-beveiliging niet op orde hebben. De awareness omtrent cybersecurity is gelukkig steeds groter maar nu cyberaanvallen op bedrijven in de industrie steeds meer voorkomen, moeten er maatregelen genomen worden. De risico’s en de belangen zijn immers enorm en de benodigde kennis is erg specifiek.’
BrainCap en Palo Alto hebben daarom de handen ineengeslagen en organiseren samen een event waarbij de focus ligt op OT-security. Het event vindt plaats op 15 oktober a.s. Tijdens de dag komen thema’s als inzicht in de productieomgeving, segmentatie tussen IT en OT met behoud van communicatie en OT-security tooling aan de orde.

Operationele technologie komt niet alleen voor in de industrie en fabrieken maar ook bij windmolens, infrastructuur, drinkwater, havens, gebouwbeheersystemen, pretparken en kerncentrales. Meer informatie vindt u op hier op de website.

BrainCap is een samenwerkingsverband tussen BrainCap ICT Professionals, BrainCap Managed ICT Services en BrainCap Cyber Security. BrainCap is onderdeel van BrainCap Software & Services, een groep van bedrijven die organisaties ondersteunen in alle voorkomende ICT-processen. BrainCap Software & Services heeft vestigingen in Bosschenhoofd, Heerenveen en Beverwijk en is met ca. 150 medewerkers actief in heel Nederland. Meer informatie vindt u op www.braincap.nl

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over BrainCap kunt u contact opnemen met Marketing en Communicatie Manager Marty Bosman via communicatie@braincap.nl. U kunt het persbericht hier downloaden: Palo Alto Neworks OT-security event met BrainCap Cyber Security

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK